17.2 C
Athens

Κέρερ: Ιδιαίτερη η ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη, συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό

Ο Τίλο Κέρερ αποθέωσε τους οπαδούς του Ολυμπιακού λέγοντας ότι σε τέτοιες έδρες είναι αρκετά πιθανό να χαθούν τα σερί και οι παραδόσεις

«Θέλουμε να ξεκινήσουμε ένα ακόμη ευρωπαϊκό αήττητο σερί την επόμενη φορά που θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό» (σ.σ: 9/11-22:00).

Τάδε έφη ο αμυντικός της Γουέστ Χαμ Τίλο Κέρερ, που είδε να σταματάει χθες στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» το σερί-ρεκόρ 17 αγώνων χωρίς ήττα στην Ευρώπη για τον αγγλικό σύλλογο, με την ήττα (2-1) από τον Ολυμπιακό.

 

Οι Λονδρέζοι δεν είχαν χάσει στην Ευρώπη από τον δεύτερο ημιτελικό του Europa League στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης τον Μάιο του 2022.

Ο Κέρερ παραδέχθηκε ότι η Γουέστ Χαμ γνώριζε «ότι θα έπρεπε να αντιμετωπίσουν ένα τείχος θορύβου στον Πειραιά», αλλά τελικά δεν τα κατάφεραν λόγω της κακής απόδοσης στο πρώτο ημίχρονο.

«Προφανώς είχαμε κάποιες δυσκολίες στο παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο, δεν μπορούσαμε να βρούμε τον ρυθμό μας, να κρατήσουμε τη μπάλα ή να δημιουργήσουμε ευκαιρίες. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήμασταν πραγματικά αποτελεσματικοί, αλλά αυτό άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, όταν αισθανθήκαμε πολύ καλύτερα και πιο συνδεδεμένοι και είχαμε κάποιες ευκαιρίες. Αντιδράσαμε καλά. Προσπαθήσαμε να ισοφαρίσουμε, αλλά πρέπει να πούμε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό», είπε ο 27χρονος αμυντικός στην ιστοσελίδα της Γουές Χαμ, και συνέχισε:

«Σχεδιάζουμε όμως να ξεκινήσουμε μία νέα νικηφόρα πορεία όταν τους υποδεχθούμε στο σπίτι σε δύο εβδομάδες. Αυτό το αήττητο που είχαμε στην Ευρώπη ήταν ξεχωριστό και είδαμε σε αυτόν τον αγώνα πόσο δύσκολο είναι να μας κερδίσεις στην Ευρώπη τα τελευταία δύο χρόνια.

Σχεδιάζουμε να κάνουμε άλλη μια τέτοια πορεία και να διατηρήσουμε την πρώτη θέση στον όμιλο και σχεδιάζουμε να επιστρέψουμε σε μια τέτοια πορεία το συντομότερο δυνατό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς