24.7 C
Athens

Η Μαν. Σίτι απέκλεισε από το γήπεδο δύο ανήλικους οπαδούς που έβρισαν τον Μπόμπι Τσάρλτον

Στον αποκλεισμό δύο ανήλικων οπαδών της από τα παιχνίδια της ομάδας μετά τα υβριστικά συνθήματα που φώναξα για τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον προχώρησε η Μάντσεστερ Σίτι.

Ο θρυλικός Σερ Μπόμπι Τσάρλτον έφυγε από τη ζωή το περασμένο Σάββατο (21/10), βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και το παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Ωστόσο κάποιοι ομάδα της Μάντσεστερ Σίτι δεν σεβάστηκαν τη μνήμη του και ενώ βρισκόταν στο «Έτιχαντ» για το παιχνίδι με την Μπράιτον φώναξαν υβριστικά συνθήματα εναντίον του.

Όπως είναι λογικό το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις σε όλη την Αγγλία, με τους Πολίτες να εντοπίζουν τους οπαδούς που μάλιστα ήταν ανήλικοι και να τους απαγορεύουν την είσοδο σε όλα τα γήπεδα όταν αγωνίζεται η Μάντσεστερ Σίτι.

«Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί να επιβεβαιώσει ότι δύο ανήλικοι έχουν ταυτοποιηθεί σε σχέση με τα άθλια συνθήματα που ακούστηκαν στο “Έτιχαντ” κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου του αγώνα του περασμένου Σαββατοκύριακου με την Μπράιτον.

Τα εν λόγω άτομα στη συνέχεια αποβλήθηκαν από το να παρευρεθούν σε όλα τα εντός ή εκτός έδρας παιχνίδια και τα στοιχεία τους κοινοποιήθηκαν στην Αστυνομία του Greater Manchester που ερευνά το θέμα», αναφέρει η ανακοίνωση των Πολιτών.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς