21.7 C
Athens

Αγραβάνης: Κανείς δε θέλει αντίπαλο τον Λαρεντζάκη, δεν ξαφνιάστηκα από την απόφαση του Σλούκα

Ο Αγραβάνης μίλησε για τον... ανεπιθύμητο Λαρεντζάκη, αλλά και την απόφαση του Σλούκα: «Είμαι σίγουρος ότι θα έχει δει και ο ίδιος ότι είναι πολύ δύσκολη η επιλογή που έκανε»

Μία… αποκάλυψη έκανε καλεσμένος στην εκπομπή της NOVA «Ανάλυσέ το» ο Δημήτρης Αγραβάνης. Σχολιάζοντας το πρόσφατο tweet του Μάικ Τζέιμς για τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αποκάλυψε πως… κανείς δε θέλει τον παίκτη του Ολυμπιακού για αντίπαλο:

«Δεν είναι τυχαίο αυτό που έγραψε ο Τζέιμς. Τόσο εγώ όταν τον είχα αντίπαλο πέρυσι στον Παναθηναϊκό όσο και παίκτες που έχω μιλήσει από άλλες ομάδες δε θέλουν αντίπαλο τον Λαρεντζάκη! Ο τύπος βγάζει τέτοια ψυχή στην άμυνα και παίζει με τόσο ρίσκο, που τους εμποδίζει να κάνουν τη δουλειά τους. Και στην επίθεση θα βάλει μεγάλα σουτ ή θα τον μαρκάρεις και θα πάρει φάουλ. Δεν μπορεί να μαρκαριστεί εύκολα γιατί παίζει με ψυχή».

Ο Αγραβάνης, που πέρυσι αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό αλλά βρίσκεται πλέον χωρίς ομάδα μετά τη λύση της συνεργασίας του με την Μπρεογκάν, χαρακτήρισε δύσκολη την επιλογή του Σλούκα να αφήσει τον Ολυμπιακό για τον αιώνιο αντίπαλο: «Δεν ξαφνιάστηκα από την απόφασή του. Θα έχει δει και ο ίδιος ότι είναι πολύ δύσκολη η επιλογή που έκανε. Θα χρειαστεί πολύ υπομονή και καθαρό μυαλό για να πετύχει αυτά που θέλει. Θα θυμάστε και ο Βασίλης Σπανούλης την πρώτη χρονιά στον Ολυμπιακό δεν πέτυχε αυτά που ήθελε, είχε όμως τη στήριξη από τον σύλλογο και ο ίδιος βρήκε τους κατάλληλους συμπαίκτες και τελικά μεγαλούργησε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς