15.9 C
Athens

Μπρινιόλι: Με εξιτάρει να εκπροσωπώ τον Παναθηναϊκό, μπορούμε να προκριθούμε

Δηλώσεις στο σάιτ της UEFA έκανε ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι, ο οποίος μίλησε για την επιστροφή του Παναθηναϊκού σε ευρωπαϊκό όμιλο μετά από πολλά χρόνια και δήλωσε αισιόδοξος ότι η ομάδα του θα καταφέρει να προκριθεί στη νοκ άουτ φάση του Europa League.

Σημειώνεται ότι σήμερα Πέμπτη οι Πράσινοι δοκιμάζονται στην έδρα της Ρεν για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων, έχοντας ήδη τέσσερις βαθμούς στο σακούλι τους από τα ματς με Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιταλού κίπερ:

«Ο Παναθηναϊκός δεν είχε πάρει μέρος στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για πολλά χρόνια. Νιώθουμε τόσο περήφανοι που ο Παναθηναϊκός συμμετάσχει σε ένα ευρωπαϊκό τουρνουά. Είναι πραγματικά ξεχωριστό. Η νίκη είναι σίγουρα πολύ σημαντική, αλλά αυτό που με εξιτάρει περισσότερο απ’ όλα είναι η αίσθηση του πού ανήκεις. Το συναίσθημα του είμαστε ο Παναθηναϊκός. Είμαστε εδώ και θέλουμε να τα πάμε καλά», τόνισε αρχικά ο 32χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε:

«Τώρα έχουμε ένα δύσκολο ματς εναντίον της Ρεν. Αν κερδίσουμε, μπορούμε να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο αυτή την αίσθηση του νικητή και να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε πως μπορούμε να νικήσουμε και στον επόμενο αγώνα και στον επόμενο… Τότε, θα δούμε πόσους βαθμούς μπορούμε να πάρουμε. Γνωρίζουμε πως το να προκριθείς στη φάση των νοκ-άουτ αγώνων θα είναι δύσκολο, αλλά γνωρίζουμε επίσης πως έχουμε τις ικανότητες και μπορούμε να το κάνουμε».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς