22.4 C
Athens

Μαυροπάνος: Ωραίο που θα παίξω ξανά στο γήπεδο του Ολυμπιακού, περήφανος που είμαι στη Γουέστ Χαμ

Ο Ντίνος Μαυροπάνος επέστρεψε στην Ελλάδα για την ευρωπαϊκή αναμέτρηση της Γουέστ Χαμ απέναντι στον Ολυμπιακό.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε στο πλευρό του Ντέιβιντ Μόγιες στη συνέντευξη Τύπου και δεν έκρυψε την ικανοποίησή του που θα αγωνιστεί στο Καραϊσκάκη ενώ τόνισε παράλληλα πως η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα είναι εντυπωσιακή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Eίναι πολύ καλό και ωραίο το συναίσθημα να επιστρέφω στη χώρα μου και να παίξω απέναντι σε μία καλή ομάδα. Πολύ ωραίο το να γυρίζω στη χώρα μου. Δεν ήμουν οπαδός κάποιας ομάδας γιατί ο πατέρας μου ήθελε μόνο να βλέπουμε καλό ποδόσφαιρο κι όχι να είμαστε με κάποια ομάδα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ στο αγγλικό ποδόσφαιρο, ενώ με βοήθησε και ο Ντέιβιντ Μόγιες τώρα στην επιστροφή μου. Στο τελευταίο παιχνίδι μπορεί να έγιναν κάποια πράγματα στο γήπεδο αλλά στα διεθνή παιχνίδια δε συμβαίνουν αυτά και υπάρχει σεβασμός στους αντίπαλους. Η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα είναι εντυπωσιακή και είναι καλό για εμάς που θα έχουμε κόσμο μαζί μας στο ματς. Ήταν στόχος μου να επιστρέψω στη Premier. Είναι σημαντικό που ήρθα στην Γουέστ Χαμ. Είμαι περήφανος που είμαι στη Γουέστ Χαμ».

Για τον Ολυμπιακό: «Ατομικά έχουν πολύ καλούς παίκτες, στην επίθεση και γενικά τις αντεπιθέσεις είναι πολύ καλοί και θα είναι ένα δύσκολο ματς για τη Γουέστ Χαμ. Πάντα ακολουθούμε το πλάνο του προπονητή: σίγουρα το ύψος των παικτών παίζει ρόλο και θα είναι ένα στοιχείο του αγώνα οι στατικές φάσεις, όπου θα έχει σωματικές επαφές».

Για έναν αγώνα κόντρα σε ελληνική ομάδα για την επιστροφή εναντίον του Ολυμπιακού και για την ήττα από την Άστον Βίλα: «Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα αλλά κοιτάμε το επόμενο ματς. Είναι καλό που παίζω στην Ελλάδα ξανά. Έχω μιλήσει με τους συμπαίκτες μου στην Εθνική για αυτό το ματς, έχουμε συζητήσει και γι’ αυτό το παιχνίδι και είναι καλό που βρεθούμε αντίπαλοι. Το τελευταίο μου παιχνίδι πριν φύγω για την Αγγλία ήταν εδώ με τον Ολυμπιακό και είναι πράγματι ωραίο που θα ξαναπαίξω σε αυτό το γήπεδο».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς