17 C
Athens

Πασχαλάκης: Νιώθω αυτοπεποίθηση γιατί είναι πολύ καλό και μαχητικό το κλίμα

Γεμάτος από αυτοπεποίθηση εμφανίστηκε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ενόψει της αναμέτρησης του Ολυμπιακού απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Ο τερματοφύλακας των Ερυθρόλευκων απέδωσε την εμπιστοσύνη στον εαυτό του στο γκρουπ και στη δουλειά που γίνεται ενώ παράλληλα τόνισε πως με σωστή διαχείριση συναισθημάτων μπορεί να απολαμβάνει τα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Κάθε παίκτης πρέπει να πιστεύει στον εαυτό του. Ότι πάω καλά αυτό έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες. Με το προπονητικό επιτελείο και με ένα γκρουπ παικτών που έχει πολύ καλό κλίμα, μαχητικό, δίνει το κάτι παραπάνω και παίζει για τη φανέλα. Είναι σημαντικό να βάζεις στόχους. Νιώθω πολύ καλά στο γήπεδο. Νιώθω αυτοπεποίθηση. Ότι δεν είμαι μόνος. Ότι θα έχω βοήθεια και θα δώσω βοήθεια. Δεν είναι μυστικό αλλά συνήθως δημιουργούνται πολύ καλά πράγματα σε ένα γκρουπ με ομοιογένεια. Είναι ένας μικρός στόχος που είχαμε βάλει και βλέπω πώς είμαστε σε πολύ καλό επίπεδο. Έχει να κάνει με την ομαδική δουλειά όχι την ατομική εικόνα.

Η προετοιμασία γίνεται πιο εύκολη με αντίπαλο υψηλού επιπέδου. Εκεί είναι η διαχείριση που πρέπει να γίνεται. Να μπορείς να διαχειριστείς τα συναισθήματά σου γιατί αυτά τα ματς είναι απόλαυση. Βγαίνεις με ταπεινότητα, σεβασμό και κάνεις ότι καλύτερο. Πρέπει να είμαστε συγχρονισμένοι. Από τη μεριά μου προσπαθώ να μεταφέρω τις εμπειρίες μου. Είναι ένα σημαντικό ματς, χρειαζόμαστε βαθμούς και ξέρουμε πώς να κάνουμε αυτό που πρέπει»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς