19.7 C
Athens

Το χρονικό της δολοφονίας στη Θεσσαλονίκη: Ο αδερφός βρήκε τη 42χρονη νεκρή στο μπάνιο

Απίστευτη οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει τη Θεσσαλονίκη, όπου ένας 69χρονος πατέρας σκότωσε τη 42χρονη κόρη του στο διαμέρισμά της στις Συκιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την νεκρή γυναίκα που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας, αντίκρισε χθες στις 7:00 το απόγευμα ο αδελφός της. Στο σημείο έσπευσε ιατροδικαστής και από την εξέταση προέκυψαν σημάδια ασφυκτικού θανάτου. Στη συνέχεια, ο αδερφός μετέβη στην οικία του πατέρα τους στην περιοχή της Τούμπας, προκειμένου να τον ενημερώσει για τον θάνατο της αδερφής του, όπου τον βρήκε τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα από ψαροντούφεκο.

Ο πατέρας είπε στον γιο του ότι αυτός σκότωσε την κόρη του καθώς δεν άντεχε να την βλέπει σε αυτήν την κατάσταση και στη συνέχεια θέλησε να αυτοκτονήσει. Ο 69χρονος πατέρας συνελήφθη, όμως καθώς έφερε τραύματα στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο με σταθμό του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου και νοσηλεύεται φρουρούμενος, καθώς κατηγορείται για τον ασφυκτικό θάνατο της κόρης του.

Τη βρήκε ο αδελφός της στο πάτωμα του μπάνιου

Στο πάτωμα του μπάνιου χωρίς τις αισθήσεις της την εντόπισε ο αδελφός της, ο οποίος κάλεσε το ΕΚΑΒ και διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας της γυναίκας δεν απαντούσε στις επανειλημμένες τηλεφωνικές κλήσεις και έτσι μετέβησαν στην οικεία του στην περιοχή της Τούμπας. Εισερχόμενοι τον εντόπισαν στο πάτωμα της κουζίνας αιμόφυρτο, έφερε τραύμα στην κοιλιακή χώρα και δίπλα του υπήρχε ένα ψαροντούφεκο.

Ο ίδιος ανέφερε στους αστυνομικούς ότι το μεσημέρι σκότωσε την κόρη του.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Απογευματινές ώρες χθες (24-10-2023) εντοπίστηκε νεκρή από συγγενικό της πρόσωπο εντός διαμερίσματος στην περιοχή των Συκεών, 42χρονη ημεδαπή, η οποία εξεταζόμενη από Ιατροδικαστή, διαπιστώθηκε ότι έφερε ευρήματα ασφυκτικού θανάτου.

Για την υπόθεση συνελήφθη ο 69χρονος πατέρας της, ο οποίος κατά τον εντοπισμό του από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, σε διαμέρισμα στην περιοχή της Τούμπας, διαπιστώθηκε να φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα που προκάλεσε ο ίδιος.

Στα παραπάνω σημεία μετέβη κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος για εξερεύνηση των χώρων.

Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, ενώ ο συλληφθείς νοσηλεύεται φρουρούμενος σε νοσοκομείο της πόλης».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς