23.2 C
Athens

Ολυμπιακός: «Προσπαθούμε να εντοπίσουμε αυτόν που έριξε την κροτίδα, θα του απαγορευτεί διά βίου η είσοδος στο Καραϊσκάκη»

Οι Ερυθρόλευκοι ενημέρωσαν πως έχουν ήδη ξεκινήσει ενέργειες προκειμένου να εντοπιστεί και να αποκλειστεί για πάντα από το Καραϊσκάκη αυτός που έριξε την κρότιδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Τον οπαδό που έριξε κροτίδα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό αναζητά η ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ γνωστοποίησε πως με τη χρήση τεχνικών μέσων προσπαθεί να εντοπίσει τον δράστη προκειμένου να τον τιμωρήσει με διά βίου αποκλεισμό από το Καραϊσκάκη.

«Από την Κυριακή το βράδυ με τη χρήση τεχνικών μέσων και μαρτυρίες των φιλάθλων μας προσπαθούμε να εντοπίσουμε τον άνθρωπο που έριξε την κροτίδα στο ντέρμπι και ας είναι πλέον βέβαιο από όλα τα οπτικοακουστικά μέσα ότι πέφτει μακριά απο τους παίκτες του ΠΑΟ και προφανώς δεν μπορεί να τους προκαλέσει το παραμικρό. Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δε θα ανεχθεί τέτοιες συμπεριφορές και στον συγκεκριμένο θα απαγορευτεί δια βίου η είσοδος στο «Γ. Καραισκάκης», αναφέρουν στην ενημέρωσή τους οι Ερυθρόλευκοι που έχουν κληθεί σε απολογία και η τύχη του αγώνα θα κριθεί στα αρμόδια όργανα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς