22.4 C
Athens

Ο Μάρκο Σίλβα ανανέωσε με τη Φούλαμ ως το 2026

Ο Μάρκο Σίλβα έχει βρει την… Ιθάκη του στο Λονδίνο από το καλοκαίρι του 2021 και θα συνεχίσει εκεί και τα επόμενα χρόνια. Η Φούλαμ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της με τον Πορτογάλο προπονητή ως το 2026, όντας απόλυτα ικανοποιημένη από τα όσα έχει πετύχει στον σύλλογο ο άλλοτε κόουτς του Ολυμπιακού.

Στον πρώτο χρόνο του στη Φούλαμ, ο Μάρκο Σίλβα πέτυχε άνετα την άνοδο τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε της Championship ενώ πέρσι έσωσε εύκολα τους Λονδρέζους καταλαμβάνοντας μάλιστα μια θέση στην πρώτη δεκάδα για πρώτη φορά μετά το 2012 και με καλό ποδόσφαιρο.

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο καθώς ήταν κάτι που συζητούσαμε εδώ και καιρό. Είναι πάντα καλό σημάδι όταν και οι δύο πλευρές είναι χαρούμενες και θέλουμε να συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί. Πιστεύω ότι δεν έχει τελειώσει ακόμη η δουλειά, είχαμε δύο σπουδαίες σεζόν, και ο στόχος είναι να στηρίξουμε αυτό το σύλλογο στην Premier League. Αυτό είναι το κλειδί για το μέλλον του συλλόγου. Ας συνεχίσουμε μαζί σε αυτό το μακρύ ταξίδι», υποστήριξε μετά τις υπογραφές ο 46χρονος Πορτογάλος που σε 105 αναμετρήσεις στον πάγκο των Λονδρέζων μετρά 52 νίκες, 19 ισοπαλίες και 34 ήττες.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς