14.9 C
Athens

Παναθηναϊκός Β’ – Καλλιθέα 0-1: Πάτησε κορυφή στον 2ο όμιλο με γκολ του Περέιρα

Σπουδαίο διπλό στη Ριζούπολη σε εξ αναβολής αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό Β’ πανηγύρισε η Καλλιθέα (0-1) για να αναρριχηθεί στην κορυφή του 2ου ομίλου της Super League 2.

Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Από εκτέλεση φάουλ του Ματίγια και κεφαλιά του Λουκίνα, η μπάλα έφτασε στον Περέιρα που σκόραρε για το 0-1.

Οι Πράσινοι του Σωτήρη Αντωνίου που αγωνίστηκαν με τον Ζέκα στο βασικό σχήμα (αντικαταστάθηκε στο 56′ από τον Αθανασακόπουλο) δεν δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες και γλίτωσαν το δεύτερο γκολ όταν η κεφαλιά του Μεχία σταμάτησε στο δοκάρι του Λίλο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β’: Ξενόπουλος (40′ Λίλο), Ζέκα (56′ Αθανασακόπουλος), Τσοκάι, Σιδεράς, Μαρτίνης, Καλοσκάμης (46′ Φουρτάδο), Κρυπαράκος, Προδρομίτης, Σαρδέλης, Λαμψιάς (68′ Μαντσίνι), Μπιλάλ (68′ Νταμπίζας).

ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Πάντος, Μανθάτης, Μαρότα, Μεχία (78′ Σίλβα), Ουές, Ρομαό, Ματίγια, Περέιρα (56′ Κυνηγόπουλος), Βασιλόγιαννης (78′ Μουστακόπουλος), Ντεμέτριους (86′ Τσιντώνης), Λουκίνας (86′ Ιωαννίδης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς