23.4 C
Athens

Ο Ατρόμητος κατέληξε στον Σάσα Ίλιτς για τον πάγκο

Στο πρόσωπο του Σάσα Ίλιτς κατέληξε για τον πάγκο ο Ατρόμητος.

Η ομάδα του Περιστερίου βρισκόταν σε αναζήτηση προπονητή μετά την απομάκρυνση τους Κρις Κόουλμαν και αγωνίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής (22/10) με υπηρεσιακό τεχνικό τον Γιώργο Κορακάκη.

Ο άνθρωπος που θα κληθεί να βγάλει από τη δύσκολη θέση τον Ατρόμητο βρέθηκε και είναι ο Σάσα Ίλιτς, με την υπόθεση να ολοκληρώνεται τυπικά μέσα στην ημέρα.

Ο 46χρονος τεχνικός είναι γνώριμος στη χώρα μας αφού πέρασε ως ποδοσφαιριστής από την ΑΕΛ. Στη σύντομη προπονητική του καριέρα έχει καθίσει στους πάγκους των μικρών εθνικών ομάδων της Σερβίας (Κ-16, Κ-18), ενώ στη συνέχεια έγινε βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού Ντράγκαν Στοίκοβιτς.

Τη σεζόν 2021/22 κάθισε στον πάγκο της Τσουκαρίτσκι όπου έκανε εξαιρετική δουλειά, αφού η ομάδα του τερμάτισε στην 3η θέση του πρωταθλήματος πίσω μόνο από Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν.

Την περασμένη σεζόν ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ Σόφιας και παραλίγο να κάνει το θαύμα γκρεμίζοντας τη Λουντογκόρετς από τον θρόνο της στη Βουλγαρία, όμως έχασε τον τίτλο στις λεπτομέρειες για μόλις έναν βαθμό.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς