17 C
Athens

Το καλύτερο ξεκίνημα rookie προπονητή στην ιστορία της Premier League από τον Ποστέκογλου!

Ο... rookie Άγγελος Ποστέκογλου συνεχίζει να εντυπωσιάζει και να αποθεώνεται από τους οπαδούς της Τότεναμ

Κοντεύουν να… ξεμείνουν από χαρακτηρισμούς τα αγγλικά Μέσα για να περιγράψουν τον Άγγελο Ποστέκογλου και τα πράγματα (και θαύματα) που κάνει από τη μέρα που ανέλαβε την Τότεναμ!

Μετά τη χθεσινή νίκη επί της Φούλαμ με 2-0, τα Σπιρούνια βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας της Premier League μετά από 9 αγωνιστικές χωρίς ήττα και με απόσταση δύο βαθμών από τις Σίτι και Άρσεναλ.

Και ενώ στα… ψηλά είναι ωραία, ο Ελληνοαυστραλός τεχνικός συνεχίζει να προσθέτει το όνομά του σε εντυπωσιακά στατιστικά, στην πρώτη του παρουσία στο αγγλικό πρωτάθλημα. Οι 23 βαθμοί της Τότεναμ (7 νίκες, 2 ισοπαλίες) αποτελούν τους περισσότερους που έχει συγκεντρώσει rookie προπονητής στην Premier League στα πρώτα εννιά παιχνίδια της σεζόν, με τον Ποστέκογλου να ανεβαίνει πάνω από τον Γκους Χίντιγκ που είχε βάλει 22 στο… σακούλι της Τσέλσι τη σεζόν 2008-’09.

Η απίθανη πορεία της Τότεναμ έχει κάνει τον Ποστέκογλου… είδωλο στις τάξεις των οπαδών. Μετά το ματς με τη Φούλαμ, εκατοντάδες φίλοι των Σπιρουνιών έκαναν το όνομά του σύνθημα, αναγνωρίζοντας την εκπληκτική δουλειά που έχει κάνει στον σύλλογο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς