18.7 C
Athens

Κατσουράνης: Δεν έχω πέσει κάτω από κροτίδα, περίμενα να βγει να παίξει ο Παναθηναϊκός

Το δικό του σχόλιο για το επεισοδιακό ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που διακόπηκε λόγω μιας κροτίδας που έσκασε δίπλα στον Χουάνκαρ, έκανε ο Κώστας Κατσουράνης μέσω της διαδικτυακής εκπομπής “Betarades” στο YouTube.

Ο πρώην άσος και αρχηγός του Παναθηναϊκού σχολίασε με τον δικό του τρόπο τα όσα έγιναν στο Φάληρο, τονίζοντας με νόημα ότι ο ίδιος δεν έχει πέσει ποτέ κάτω από κροτίδα στα ελληνικά γήπεδα, ενώ πρόσθεσε πως περίμενε ο Παναθηναϊκός να βγει να παίξει, κάτι που δεν έγινε ποτέ, με τους Πράσινους να αρνούνται να βγουν από τα αποδυτήρια στο Καραϊσκάκη.

Ούτε κεκλεισμένων, ούτε αφαιρέσεις βαθμών: Αυτή είναι η ποινή με την οποία κινδυνεύουν οι Ερυθρόλευκοι βάσει δεδικασμένου (pic, vid)

“Έχουμε δει πολλά περιστατικά, δεν χρειάζεται να τα αναφέρουμε. Όχι, δεν έχω πέσει ποτέ κάτω από κροτίδα. Θα πάμε σε δικαστικές μάχες, το βλέπω”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος μέσος, που μετά τις εξελίξεις με την οριστική διακοπή του αγώνα είπε ότι περίμενε ο Παναθηναϊκός να βγει στον αγωνιστικό χώρο για να συνεχιστεί το παιχνίδι, κάτι που ήθελε και ο ίδιος.

Ακούστε την τοποθέτησή του από το 05:00 μέχρι το 11:45 για τα όσα γινόταν στο ντέρμπι αιωνίων μετά την ρίψη της κροτίδας αλλά και από το 2:07:14 μέχρι το 2:16:00 για την απόφαση της οριστικής διακοπής:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς