21.7 C
Athens

Ντέρμπι χωρίς… πίτσα δεν γίνεται: Το ντοκουμέντο που επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς του Ολυμπιακού! (vid)

☘🍕Δείτε το βίντεο με τον άνθρωπο του Παναθηναϊκού να μεταφέρει πίτσες στα αποδυτήρια της ομάδας του, αρκετή ώρα πριν την οριστική διακοπή του αγώνα‼

«Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν τη δεύτερη εξέταση του Χουάνκαρ (60’ μετά το περιστατικό), δηλαδή σχεδόν σε 30’ από το περιστατικό είχε ήδη έρθει delivery με… πίτσες στα αποδυτήρια και οι παίκτες έτρωγαν σα να είχε ήδη διακοπεί το ματς την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στο γήπεδο και έκαναν ζέσταμα για να παίξουν».

Μεταξύ άλλων, η ΠΑΕ Ολυμπιακός αποκάλυψε το παραπάνω γεγονός στη μακροσκελή τοποθέτησή της σχετικά με όσα συνέβησαν στο ντέρμπι που διεκόπη. Οι Ερυθρόλευκοι επιβεβαίωσαν αυτό που είπε χθες ο Κώστας Καραπαπάς για… delivery πίτσας στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού και ένα ντοκούμεντο φαίνεται να επιβεβαιώνει απόλυτα τους ισχυρισμούς των Πειραιωτών.

Κάτι λιγότερο από μια ώρα μετά την προσωρινή διακοπή, οι πίτσες έφτασαν στο Καραϊσκάκη και όταν αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του ντέρμπι η αποστολή των Πρασίνων βρισκόταν από ώρα σε διαδικασία… χώνεψης!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς