18.8 C
Athens

Πενιαρόγια: Αν με ένοιαζε η κάθε κριτική, θα είχα κρεμαστεί από κανένα δέντρο

Ο Ζοάν Πενιαρόγια βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση στον πάγκο της Μπασκόνια, όμως ο ίδιος δεν το συμμερίζεται καθώς δήλωσε πως δεν ανησυχεί για το αν απολυθεί.

Η Μπασκόνια ηττήθηκε εντός έδρας από την Ουνικάχα Μάλαγα για το ισπανικό πρωτάθλημα και βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση πριν το ματς με τον Παναθηναϊκό (27/10) για την 5η αγωνιστική της EuroLeague.

Ήδη πριν τη χθεσινή ήττα από την Ουνικάχα πολλά δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο Ζοάν Πενιαρόγια είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς που απολύθηκε από τον Ερυθρό Αστέρα να μοιάζει ο πιθανός του αντικαταστάτης.

Ο ίδιος πάντως φαίνεται ήρεμος, λέγοντας μεταξύ άλλων πως αν τον ένοιαζε η κάθε κριτική, θα είχε κρεμαστεί από κανένα δέντρο.

Αναλυτικά:

«Δεν ανησυχώ μήπως απολυθώ ή όχι. Η ομάδα χρειάζεται σταθερότητα και το λέω γιατί δουλεύω με ένα πολύ καλό γκρουπ παικτών. Αν με ένοιαζε η κάθε κριτική, θα είχα κρεμαστεί από κανένα δέντρο.

Αν ήρθατε για να κάνετε την κηδεία μου, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Είμαι ήρεμος. Ακόμη δεν έγινε ούτε η δική μου κηδεία, ούτε της Μπασκόνια. Είμαστε σε μια διαδικασία, προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς