14.9 C
Athens

Παναιτωλικός – Βόλος 2-0: Πρώτο τρίποντο για τους Αγρινιώτες, παρέμειναν στον πάτο οι Βολιώτες

Ο Παναιτωλικός πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα με την πρώτη εντός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. Οι Αγρινιώτες χωρίς να κάνουν μια τρομερή εμφάνιση επιβλήθηκαν με 2-0 του Βόλου, ο οποίος έμεινε χωρίς νίκη μετά από οχτώ αγωνιστικές στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα.

 

Η μεγαλύτερη στιγμή του πρώτου μέρους ήταν ένα δυνατό σουτ του Τρουϊγιέ που κατέληξε στο δοκάρι ενώ νωρίτερα (18′) το σουτ του Κορνέ κατέληξε άουτ για τον Βόλο που ήταν πιο επιθετικός.

Ένα τραγικό λάθος στο δεύτερο λεπτό του επιπρόσθετου χρόνου όμως στοίχισε ακριβά στους φιλοξενούμενους. Ο Παπαδόπουλος δεν συνεννοήθηκε καλά με τον Λούνα και η μπάλα στρώθηκε στον Λιάβα που με πλασέ έγραψε το 1-0.

 

Οι φιλοξενούμενοι δεν βρήκαν τρόπο να φανούν απειλητικοί και η εικόνα τους στο δεύτερο μέρος ήταν το λιγότερο αδιάφορη.

Αντίθετα ο Παναιτωλικός βρήκε ευκαιρίες για δεύτερο γκολ με τον Σενγκέλια να είναι μακράν ο πιο απειλητικός. Το 1-0 παρέμεινε εύθραυστο – παρότι ο Βόλος δεν απειλούσε – ως το 80′ όταν από κόρνερ του Χουάνπι, ο Ντουάρτε έπιασε φοβερή κεφαλιά για να γράψει το 2-0 και να στερήσει από τον Βόλο τις όποιες ελπίδες για να διεκδικήσει έστω τον βαθμό.

Οι Αγρινιώτες θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ στην αντεπίθεση στο 89′ αλλά ο Χουάνπι αστόχησε από καλή θέση μετά την ωραία πάσα του Σενγκέλια.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΒΟΛΟΣ 2-0

Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αγρινίου

Σκόρερ: 45+2′ Λιάβας, 80′ Ντουάρτε

Διαιτητής: Παπαπέτρου

Κίτρινες: Βοΐλης, Χουάνπι / Χουάν Γκαρσία, Γκλάβτσιτς, Μπαριέντος

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Πετράκης): Καπίνο, Μαλής, Μ. Ντουάρτε, Μλάντεν, Σίλβα, Λιάβας, Πέρες (90′ Νικολάου), Μπαλντασάρα (70′ Χατζηθεοδωρίδης), Χουάνπι (90+1′ Τσιγγάρας), Βοΐλης (78′ Πέδρο), Φρεντ (70′ Σενγκέλια)

ΒΟΛΟΣ (Μπράτσος): Παπαδόπουλος, Άλχο, Καλογερόπουλος, Τσοκάνης, Λούνα (78′ Μπερτόγλιο), Γκλάβτσιτς, Τρουιγιέ (69′ Μαχαίρας), Κόμπα, Κορνέ (54′ Μπαριέντος), Ντέλετιτς (69′ Ενγκίν), Γκαρσία

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς