22.7 C
Athens

Μπόγρης: Θυμίζει τον παίκτη που ήταν στο EuroCup ο Λεσόρ, γι’ αυτό δεν αποδίδει ο Χουάντσο

Ο Γιώργος Μπόγρης συνεχίζει το μπάσκετ στην Ελλάδα με τη φανέλα του Αμαρουσίου έχοντας παράλληλα τον ρόλο του μπασκετικού αναλυτή – σχολιαστή στο διαδικτυακό κανάλι “Betarades”.

Ο Έλληνας σέντερ είχε πολλές και οι περισσότερες αρνητικές σημειώσεις για τον Παναθηναϊκό από το παιχνίδι με τη Μακάμπι για τη EuroLeague, μιλώντας με σκληρά λόγια για την εικόνα του Λεσόρ, δίνοντας τη δική του οπτική για τον λόγο πίσω από τις – μέχρι τώρα – μέτριες εμφανίσεις του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ενώ καταπιάστηκε και με την ευρωπαϊκή συνέχεια για τους Πράσινους, που προμηνύεται ακόμα πιο δύσκολη.

Αναλυτικά τα όσα είπεΑ

“Απαράδεκτος στο πρώτο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός! Συνεχίζω να λέω ότι ο Λεσόρ είναι τραγικός. Η εμφάνισή του ήταν πολύ κακή, ήταν ο παίκτης EuroCup που συνηθίσαμε πριν την Παρτιζάν. Προφανώς, νόμιζε πως στον Παναθηναϊκό θα έρθει να κουβαλήσει. Πρέπει να βάλει τον εαυτό του κάτω από την ομάδα. Ο Λεσόρ είναι ένας πολύ καλός ρολίστας.

Ο Ερνανγκόμεθ και ο λόγος που δεν αποδίδει, είναι πως όλες οι ομάδες έχουν αποφασίσει να τον έχουν αγκαλίτσα και να μην κάνει το παιχνίδι του. Ήταν και πολύ επηρεασμένος ψυχολογικά, γιατί στο inbox του ήρθαν… καρκίνοι και δεν τα έχει συνηθίσει αυτά. Καλώς ήρθες στην Ελλάδα Χουάντσο!

Άμα χάνεις από την Μακάμπι… Τι θα συμβεί όταν θα έρθει η Αρμάνι κτλ; Συγχαρητήρια στον Κώστα Αντετοκούνμπο. Μπήκε και ε΄δωσε ενέργεια και σκληράδα στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα είναι σοφτ και γι’ αυτό έχει ξεχωρίσει ο Καλαϊτζάκης, που προσπαθεί να παίξει διαφορετικά και να σπάσει τα plays.

Ακόμη μια φορά ο Γκριγκόνις ήταν ο πιο ουσιαστικός παίκτης της ομάδας και έβαλε μεγάλα σουτ. Ο Βιλντόζα δεν ήταν σταθερός, είχε κακό ημίχρονο, αντέδρασε στο δεύτερο. Του μπήκαν περισσότερα σουτ και βρήκε αδρεναλίνη.

Ο Μήτογλου ήταν κομβικός για την ομάδα. Ο Μπαλτσερόφσκι δεν έχει παίξει Euroleague ποτέ, σοφτ πεντάρι με τρίποντο. Αυτά τα παιδιά εκτίθενται αρνητικά, είναι για ειδικές συνθήκες. Για αρχή θα έπρεπε να είναι το τρίτο σέντερ. Θα έπρεπε να έχει έναν μικρό ρόλο με κάποιον στόχο”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς