17.3 C
Athens

Οι αστέρες της Euroleague το αποφάσισαν: Βασίλης Σπανούλης, ο GOAT της διοργάνωσης με τεράστιο ποσοστό!

Ο μύθος του Βασίλη Σπανούλη δεν σταματά να μεγαλώνει ακόμα και στο σήμερα που έχει φορέσει τα σκαρπίνια: Τεράστια διάκριση για τον θρύλο του Ολυμπιακού, κορυφαίος όλων των εποχών στην Ευρώπη σύμφωνα με τα μεγάλα ονόματα της διοργάνωσης

Ο Βασίλης Σπανούλης είναι ένας αληθινός θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ κι αυτό το διαπιστώνει κανείς ακόμα και στο σήμερα, που ο σπουδαίος πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού ασχολείται με την προπονητική, όντας μάλιστα ο νέος τεχνικός της εθνικής Ελλάδας.

Σε ψηφοφορία που διοργανώθηκε από την ιστοσελίδα “BasketNews” και στην οποία συμμετείχαν 23 νυν και πρώην αστέρες της Euroleague, o Βασίλης Σπανούλης ψηφίστηκε ως ο απόλυτος GOAT, κορυφαίος όλων των εποχών, στην ευρωπαϊκή Λίγκα.

Ο Νάντο Ντε Κολό, που αγωνίστηκε στο παρελθόν σε Βαλένθια, ΤΣΣΚΑ Μόσχας και Φενέρμπαχτσε, ήρθε δεύτερος με 13,7%, αρκετά μακριά από το σαρωτικό 40,1% του V-Span.

Περισσότερες από μια ψήφους έλαβαν οι Δημήτρης Διαμαντίδης, Ντέγιαν Μποντίρογκα, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ενώ επελέγησαν επίσης οι Κάιλ Χάινς, Νικ Καλάθης, Γιώργος Πρίντεζης, Μανού Τζινόμπιλι και Άρβιντας Σαμπόνις.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς