17.8 C
Athens

Αλ Χιλάλ και Αλ Ιτιχάντ προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μουρίνιο με φόντο τη σεζόν 2024/25

Οι ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν βαλθεί να κάνουν δικό τους ο, τι πιο πολύτιμο κυκλοφορεί στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο και μετά τους παίκτες έχει στρέψει την προσοχή της και σε προπονητές του πιο υψηλού επιπέδου, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να αποτελεί πρωταρχικό τους στόχο και αντικείμενο για κουβέντα κάθε καλοκαίρι.

Πόσο μάλλον τώρα, που με το τέλος της τρέχουσας σεζόν ο Πορτογάλος προπονητής μένει ολοκληρώνει το συμβόλαιό του με τη Ρόμα και θα κυκλοφορεί ελεύθερος στην αφορά, εφόσον αποφασίζει να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την ομάδα της αιώνιας πόλης.

Ήδη, δύο από τις πιο ισχυρές ομάδες του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας, Αλ Ιτιχάντ και Αλ Χιλάλ έχουν προσεγγίσει, σύμφωνα με πληροφορίες από τη χώρα της Μέσης Ανατολής, τον Special One προσφέροντας του ένα ηγεμονικό συμβόλαιο ύψους 50 εκατομμυρίων ευρώ, προκειμένου να τον πείσουν να αφήσει την Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Βέβαια, για την ώρα, όλα αυτά είναι απλά φήμες, με τον Μουρίνιο να είναι ικανοποιημένος από τη δουλειά και τις συνθήκες εργασίες στην ομάδα της Ρώμης.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς