25.6 C
Athens

Σοκ στη Μόντσα: O Παπού Γκόμες τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό για ντόπινγκ

Σοκ στο στρατόπεδο της Μόντσα με τον Παπού Γκόμες, που τιμωρήθηκε με διετή αποκλεισμό από κάθε ποδοσφαιρική δραστηριότητα καθώς βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ όσο αγωνιζόταν ακόμη στη Σεβίλλη.

Όπως αναφέρει η ισπανική «Relevo», όλα έγιναν τον Νοέμβριο του 2022 όταν λίγες μέρες πριν το Μουντιάλ του Κατάρ έγινε αιφνιδιαστικός έλεγχος από γιατρούς στην προπόνηση της Σεβίλλης.


Ο Αργεντινός βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία, όμως μετά την απολογία του πήρε άδεια για να βρεθεί στα γήπεδα του Κατάρ με την εθνική του ομάδα. Αυτό που υποστήριξε τότε ήταν πως πήρε ένα σιρόπι των παιδιών του καθώς δεν αισθανόταν καλά, χωρίς όμως πρώτα να ενημερώσει τους γιατρούς του συλλόγου.

Παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε κανονικά στο παγκόσμιο κύπελλο, έναν χρόνο μετά βγήκε η απόφαση που ουσιαστικά θέτει σε κίνδυνο την καριέρα του μιας και είναι 35 χρονών.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, ο ποδοσφαιριστής και η Σεβίλλη γνώριζαν πως μέσα στη σεζόν η απόφαση για την τιμωρία του θα γίνει γνωστή και για αυτό αποφάσισαν να λύσουν τη συνεργασία τους την τελευταία ημέρα των μεταγραφών αφού μέχρι τότε δεν βρέθηκε κάποια ομάδα να κάνει πρόταση στους Ανδαλουσιάνους για την απόκτηση του.

Μάλιστα ο Παπού Γκόμες φαίνεται να ήθελε να περιμένει μέχρι τον Ιανουάριο ώστε να δει τι θα κάνει με την καριέρα του μόλις μάθει την απόφαση, όμως ενδιάμεσα προέκυψε το ενδιαφέρον της Μόντσα και δεν μπόρεσε να αρνηθεί την πρόταση.

Από την ιταλική ομάδα ανακοινώθηκε μόλις τρεις εβδομάδες πριν (30/9) και πρόλαβε να καταγράψει μόλις 2 συμμετοχές.

Πλέον το ποδοσφαιρικό του μέλλον είναι αβέβαιο και μένει να φανεί αν θα κάνει προσφυγή κατά της απόφασης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς