16.5 C
Athens

Χωρίς Γκος και Σίτο κόντρα στην ΑΕΚ ο Αστέρας

Με δύο σημαντικά προβλήματα ετοιμάζεται για το εντός έδρας ματς της Κυριακής (22/10) κόντρα στην ΑΕΚ ο Αστέρας Τρίπολης.

Οι Αρκάδες θα αγωνιστούν χωρίς τους Γκος και Σίτο, με τον πρώτο να αποτελεί απουσία της τελευταίας στιγμής καθώς όλα έδειχναν πως θα είναι ο διαθέσιμος για το ματς με την Ένωση.

Συγκεκριμένα, ο Σον Γκος είχε ανεβάσει ρυθμούς και ήταν έτοιμος για το ματς κόντρα στους Κιτρινόμαυρους, ωστόσο δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στη σημερινή προπόνηση κι έτσι μένει εκτός για την αναμέτρηση.

Βέβαια τα νέα από τις εξετάσεις του είναι καλά αφού δείχνουν ότι δεν υπάρχει μεγάλη ζημιά και μέσα στις επόμενες μέρες θα μπορέσει να επανέλθει και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα, με τους Αρκάδες ωστόσο να μην θέλουν να ρισκάρουν με τη συμμετοχή του.

Από την πλευρά του ο Σίτο ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη βουβωνική χώρα, συνεχίζει τη θεραπεία του και δεν προλαβαίνει το ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Όσον αφορά τον Φέδε Βίκο που είναι εκτός εδώ και καιρό, συνεχίζει την αποθεραπεία του και σύντομα θα μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς