19 C
Athens

Μπίσεσβαρ: Δεν έχω αποσυρθεί ακόμη επίσημα, είχα προτάσεις και από Ελλάδα

Για το μέλλον του μίλησε ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ που παραμένει χωρίς ομάδα μετά την αποχώρηση του από τον ΠΑΟΚ.

Ο 35χρονος μίλησε σε ολλανδικό Μέσο και εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να αγωνίζεται, λέγοντας πως δεν έχει αποσυρθεί ακόμη επίσημα από την αγωνιστική δράση.

Επιπλέον αποκάλυψε τις τρεις ολλανδικές που τον προσέγγισαν το καλοκαίρι, αλλά και το ενδιαφέρον που υπήρξε από Τουρκία και Ελλάδα.

Ο Μπίσεσβαρ αγωνίστηκε για 6 χρόνια στον ΠΑΟΚ έχοντας απολογισμό 27 γκολ και 41 ασίστ σε 251 παιχνίδια, ενώ δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα και κυκλοφορεί ελεύθερος από το περασμένο καλοκαίρι μετά τη λύση της συνεργασίας του με τον Δικέφαλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν έχω αποσυρθεί ακόμη, τουλάχιστον επίσημα. Θα ήθελα να συνεχίσω ακόμη να παίζω αλλά οι προοπτικές δεν είναι και πολύ μεγάλες. Έχω επιστρέψει στην Ολλανδία και ελπίζω να βρω μια ομάδα που θα θέλει να με αποκτήσει.

Προφανώς δεν ήταν εύκολο να βρω ομάδα. Είχα προτάσεις από την Τουρκία, την Ελλάδα, ακόμη και την δεύτερη κατηγορία, αλλά δεν ήθελα να παίξω εκεί. Το καλοκαίρι είχα συζητήσεις με τρεις ολλανδικές ομάδες: την Τσβόλε, την Φορτούνα Σιτάρντ και την Αλμέρε Σίτι. Δεν συμφώνησα ωστόσο γιατί τότε προτιμούσα να παραμείνω στο εξωτερικό.

Λογικό ήταν να βρουν άλλους ποδοσφαιριστές και πλέον δεν υπάρχει χώρος για έναν… νεαρό αρτίστα σαν και μένα».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς