22.7 C
Athens

Μαρθελίνο: Άδικος ο αποκλεισμός από τον Παναθηναϊκό, έπρεπε να τους βάλουμε πολλά γκολ

Για τον αποκλεισμό της Μαρσέιγ από τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του UEFA Champions League μίλησε ο Μαρθελίνο.

Ο Μαρθελίνο αποφάσισε να παραιτηθεί από τον πάγκο της Μαρσέιγ μετά το ξέσπασμα των οπαδών που οδήγησε και στην παραίτηση του Λονγκόρια από την προεδρία, η οποία αποδείχθηκε τελικά προσωρινή.

Πριν από όλα αυτά είχε προηγηθεί το κάκιστο ξεκίνημα της ομάδας, η οποία αποκλείστηκε στα προκριματικά του UEFA Champions League από τον Παναθηναϊκό, ενώ και στη Γαλλία τα πράγματα δεν κυλούσαν και με τον καλύτερο τρόπο.

Για το παιχνίδι κόντρα στους Πράσινους αναφέρθηκε σε συνέντευξη του στην ισπανική «AS», λέγοντας μεταξύ άλλων πως το ποδόσφαιρο δεν είναι πάντα δίκαιο και πως η Μαρσέιγ στο δεύτερο παιχνίδι άξιζε να βάλει πολλά γκολ.

Επιπλέον αναφέρθηκε στις διαιτητικές αποφάσεις του ματς και το κερδισμένο πέναλτι του τριφυλλιού, αλλά και των δύο τερμάτων που ακυρώθηκαν στην ομάδα του.

Αναλυτικά:

«Πιστεύω ότι απλά οι εξελίξεις θα είχαν μετατεθεί για αργότερα. Αν είχαμε νικήσει θα είχαν καθυστερήσει, αλλά κάποια στιγμή τα ίδια θα γινόταν. Αυτή η ήττα ήταν πολύ άδικη, αλλά στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά. Από τα δέκα παιχνίδια, είναι δύσκολο να χάνεις το ένα με αυτόν τον τρόπο. Ήταν μια βραδιά για να βάλουμε πολλά γκολ. Ο αντίπαλος σχεδόν δεν είχε σουτ στην εστία μας. Στο 95′ έγινε ένα περίεργο πέναλτι, ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι, μετά ενεπλάκη το VAR… Θα μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί στην παράταση, μας ακύρωσαν δύο γκολ. Ήταν όλα εναντίον μας, ήταν άδικο».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς