22.8 C
Athens

H Μελέτη τσακώθηκε με follower στο Instagram της Καινούργιου

Ποια ήταν η ατάκα που την εξόργισε • Τι απάντησε σε ιδιαίτερα έντονο ύφος

«Φωτιά» έβαλε στην Ελεονώρα Μελέτη ένα σχόλιο στον προσωπικό λογαριασμό της Κατερίνας Καινούργιου στο Instagram από follower της παρουσιάστριας του Epsilon.

Aφορμή για ένα… κρεσέντο αρνητικών σχολίων που αφορούν την Κατερίνα Καινούργιου, στάθηκε μια φωτογραφία που ανήρτησε από το ταξίδι της στο Παρίσι, με τον νέο της σύντροφο, Νάσο Αναστασόπουλο. Τα σχόλια αφορούσαν την διαφορά ηλικίας μεταξύ τους.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει κρύψει πως περνά τον αγαπημένο της 7 χρόνια, κάτι που φυσικά δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο κάτω από τη φωτογραφία της και μαζί με τα κολακευτικά σχόλια και τις ευχές ήρθαν και τα αρνητικά.

Πού «κολλάει» σε όλα αυτά η Ελεωνόρα Μελέτη, θα αναρωτηθεί κανείς.

Στο γεγονός ότι πάνω στα σχόλια περί διαφοράς ηλικίας του ζευγαριού, πήρε η… μπάλα και την ίδια.

«Ότι και καλά αυτό το αμούστακο θα σε παντρευτεί και δεν θα σε παρατήσει για καμία της ηλικίας του μετά από μερικά κρεβάτια», έγραψε μία ακόλουθος με κάποια άλλη να απαντά:

«Την Ελεονώρα Μελέτη πώς την παντρεύτηκε ο πιτσιρικάς… Δεν κατάλαβα… Γιατί όχι και αυτός; Λίγη θα του πέσει;».

Το σχόλιο περί ηλικίας προκάλεσε την οργή της Ελεονώρας, η οποία δεν έχασε την ευκαιρία να μπει στο παιχνίδι και να απαντήσει, γράφοντας φανερά εκνευρισμένη:

«Άκου κουκλίτσα… αν ο άντρας μου είναι πιτσιρικάς που τον περνάω 4 χρόνια, τότε κ μένα με λες τεκνό. Από την άλλη ο πιτσιρικάς με παντρεύτηκε γιατί αγαπηθήκαμε. Κ γιατί πίστεψε με διαθέτω πολυυυ δυνατό πακέτο που μόνο ένας σαν τον άντρα μου θα μπορούσε να διαχειριστεί. Μακάρι το Κατερινάκι να βρει αυτό που της αξίζει κ γιατί όχι να είναι είτε ο συγκεκριμένος είτε κάποιος άλλος, έστω κ μικρότερος».

Η Ελεωνόρα Μελέτη, είναι, ως γνωστόν, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που εμπλέκεται σε διαδικτυακή κόντρα με άγνωστους χρήστες.

Το κατά πόσο πρέπει να απαντά σε τέτοιου είδους διαδικτυακές προκλήσεις είναι θέμα άλλης συζήτησης…

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς