17.4 C
Athens

«Η ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ είναι σαν ξαδελφάκια»: Ο Ντέμης μαρτύρησε την ομάδα που θα υποστήριζε αν δεν ήταν ΑΕΚ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης μίλησε για την ομάδα που θα υποστήριζε αν δεν είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ, υποστηρίζοντας ότι λόγω των αρκετών κοινών στοιχείων της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ, θα ήταν πιο κοντά στον Δικέφαλο του Βορρά.

Συγκεκριμένα, ο άλλοτε αρχηγός και πρόεδρος των Κιτρινόμαυρων σε post που έκανε στο Instagram μίλησε για την ομάδα που θα υποστήριζε σε περίπτωση που δεν είχε “αεκτζήδικα αισθήματα”, χαρακτηρίζοντας τον ΠΑΟΚ σαν… ξαδελφάκι της Ένωσης.

“Αυτό το έχω απαντήσει όταν ήμουν εν ενεργεία παίκτης. Υπήρχε αυτή η ερώτηση. Είχα απαντήσει, όπως απαντώ και τώρα, ότι αν δεν ήμουν ΑΕΚ θα μπορούσα να είμαι ΠΑΟΚ. Έχει εξήγηση αυτό. Η ιστορία λέει ότι ήρθαν το ’22 μετά από τη Μικρασιατική Καταστροφή και έφτιαξαν την ομάδα (σ.σ. ΑΕΚ) οι πρόσφυγες. Κάποιοι δεν βρήκαν δουλειά από την ομάδα και μετανάστευαν στη Θεσσαλονίκη. Ουσιαστικά, τα ίδια άτομα έφτιαξαν και τον ΠΑΟΚ.

Είμαστε σαν ξαδελφάκια με τον ΠΑΟΚ. Δεν έχω καταλάβει ποτέ την έχθρα που υπάρχει τα τελευταία χρόνια. Νομίζω πως η πιο συγγενική ομάδα με την ΑΕΚ είναι ο ΠΑΟΚ. Το ίδιο θα απαντήσω και τώρα. Αν δεν ήμουν ΑΕΚ, θα ήμουν ΠΑΟΚ. Αλλά δεν μου έχει περάσει ποτέ από το μυαλό. Υποθετική ερώτηση, υποθετική απάντηση. ΑΕΚ είμαστε”, ήταν τα λόγια του παλαίμαχου επιθετικού της ΑΕΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς