22.9 C
Athens

Δούκας: Το μόνο μου άγχος για τον Βοτανικό είναι να προχωρήσει γρήγορα, αυτό θα προτείνω για τη Λεωφόρο

Ο νέος Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας μίλησε για τη Διπλή Ανάπλαση του Βοτανικού, ενώ έκανε και μια νέα πρόταση για τη Λεωφόρο, τονίζοντας ότι σκέφτεται να δημιουργηθεί μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό.

«Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιογράμματα», ανέφερε ο Χάρης Δούκας για το πρότζεκτ της Διπλής Ανάπλασης, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

«Βεβαίως θέλω να συνεχίσει, είναι και στο κοστολογημένο πρόγραμμα μου. Να γίνει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο, πολύ ωραίο, βιοκλιματικό, περιβαλλοντολογικά και κλιματικά όσο πιο προστατευτικό. Το μόνο μου άγχος είναι αν προχωράει σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα. Θέλω να δω τους ανθρώπους και τους φορείς.

Υπάρχουν κάποιες σκέψεις και για τη Λεωφόρο. Να δημιουργηθεί ίσως μία ιστορική κερκίδα για τους κατοίκους της περιοχής, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Υπάρχει επίσης μεγάλο πρόβλημα με τα γήπεδα 5Χ5, θα μπορούσε να φτιαχτεί ένα μικρό γήπεδο, ιστορικό, για να παίζουν τα παιδιά. Θέλω να προχωρήσει πολύ γρήγορα. Σίγουρα είμαστε υπέρ της διπλής ανάπλασης», ανέφερε.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς