22.6 C
Athens

Το σπαρακτικό μήνυμα του Νεϊμάρ μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και τα λόγια παρηγοριάς του Μέσι

Σπάει καρδιές η ανάρτηση του Βραζιλιάνου αστέρα μετά τον νέο σοβαρό τραυματισμό του - Στο πλευρό του και ο άλλοτε συμπαίκτης του σε Μπαρτσελόνα και Παρί, Λιονέλ Μέσι

Η μοίρα και το ποδόσφαιρο φέρθηκε ξανά με σκληρό τρόπο στον Νεϊμάρ, που υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου χάνοντας οριστικά το υπόλοιπο της φετινής σεζόν.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ στάθηκε άτυχος για άλλη μια φορά, η τελευταία του εικόνα ήταν με δάκρυα στα μάτια και πολλοί φοβούνται ότι ίσως αυτό είναι το πρόωρο τέλος μιας σπουδαίας ποδοσφαιρικής προσωπικότητας που όσο αδίκησε τον εαυτό του, άλλο τόσο τον αδίκησε και η ίδια η στρογγυλή θεά.

Σοκ με Νεϊμάρ, υπέστη ρήξη χιαστού και μηνίσκου

Στο σπαρακτικό μήνυμα του μετά τα άσχημα νέα του τραυματισμού του ο Νεϊμάρ χαρακτήρισε αυτή τη στιγμή ως την πιο δύσκολη της ζωής του, ενώ την ίδια στιγμή τού έστειλε μήνυμα συμπαράστασης ο άλλοτε συμπαίκτης του σε Μπαρτσελόνα και Παρί, Λιονέλ Μέσι, γράφοντας σε δική του δημοσίευση “Κράτα γερά”. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει στην ανάρτησή του:

“Είναι πολύ λυπηρό, είναι η χειρότερη στιγμή της ζωή μου. Ξέρω ότι είμαι δυνατός, αλλά αυτή τη φορά χρειάζομαι την υποστήριξη της οικογένειάς μου και των φίλων μου.

Δεν είναι εύκολο να τραυματίζεσαι να μπαίνεις στο χειρουργείο και τέσσερις μήνες μετά να περνάς την ίδια διαδικασία. Έχω πίστη, το αφήνω στα χέρια του θεού”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς