27.7 C
Athens

Ομιλία Μαρτίνεθ στους παίκτες: «Πιστεύω σε όλους, είναι πολύ σημαντική αυτή η εβδομάδα»

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έβαλε τους παίκτες του Ολυμπιακού σε ρυθμούς ντέρμπι, ζητώντας τους να είναι αποφασισμένοι στο γήπεδο και να ξεδιπλώσουν την ποιότητά τους στο χορτάρι

Η διακοπή λόγω εθνικών ολοκληρώθηκε, οι τελευταίοι διεθνείς επιστρέφουν στη βάση τους και ο Ολυμπιακός φορτσάρει για το πολύ κρίσιμο – από κάθε άποψη – ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στην προπόνηση της Τετάρτης (18/10) ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του και απευθυνόμενος σε εκείνους τους εξήγησε ότι πιστεύει πολύ στις δυνατότητές τους αλλά και συνολικά στη δουλειά που γίνεται κι αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο.

«Tο ξέρουμε όλοι μας πως αυτή η εβδομάδα είναι πολύ σημαντική. Θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι για τα ματς που έρχονται. Παιχνίδια που θα είναι κομβικά για την Ελλάδα και την Ευρώπη, στα οποία θα πρέπει να εμφανιστούμε έτοιμοι και σε αυτά θέλουμε τη νίκη. Σας υπολογίζω και σας πιστεύω όλους και το έχω αναφέρει ξανά αυτό. Θα πρέπει να είμαστε στο 100% και να βγει η δουλειά και η ποιότητά μας στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων καθώς πέρα από το ματς με τον Παναθηναϊκό επίκεινται τα ευρωπαϊκά με τη Γουέστ Χαμ, οι εκτός έδρας δοκιμασίες με ΟΦΗ και Αστέρα αλλά και το εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον ΠΑΟΚ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς