18 C
Athens

Ποιοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί αναλαμβάνουν τη βραδινή ζώνη του ΣΠΟΡ-FM

Πρόκειται για ένα δίδυμο που θα συζητηθεί και ο σταθμός στηρίζει πολλά πάνω του για να ταράξει τα νερά

Η κίνηση του ΣΠΟΡ-FM να εντάξει το καλοκαίρι στις τάξεις του τον Ηρακλή Αντύπα, που έφευγε από το ραδιόφωνο της 24 Media, συζητήθηκε έντονα.

Ο γνωστός ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, που είχε «χτίσει» δικό του κοινό στους 94,6 από τον καιρό που έκανε εκπομπές με τον Τσάρλι και τον Χρήστο Σούτο, είναι βέβαιο ότι θα αποτελέσει με την επιστροφή του ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Όμως, οι υπεύθυνοι του σταθμού δεν έμειναν εκεί. Αποφάσισαν να δημιουργήσουν ένα δυναμικό δίδυμο για τη βραδινή ζώνη τοποθετώντας δίπλα στον Ηρακλή Αντύπα ένα άλλο γνωστό όνομα που βρίσκεται αρκετά χρόνια στον ΣΠΟΡ-FM.

Ο λόγος για τον Διονύση Δεσύλλα, που αποτελεί την «ήρεμη δύναμη» σε θέματα Παναθηναϊκού.

Οι υπεύθυνοι εκτιμούν πως η σύμπραξη δύο δημοσιογράφων-ραδιοφωνικών παραγωγών, που είναι ο ένας φίλος των «ερυθρόλευκων» και ο άλλος των «πράσινων», θα εκτοξεύσει τη βραδινή ζώνη του σταθμού.

Αντύπας και Δεσύλλας θα βγαίνουν στον αέρα από Δευτέρα έως Παρασκευή βράδυ από τις 00:00- μέχρι τις 02:00. Η πρεμιέρα τους έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου, ωστόσο το όνομα της εκπομπής δεν έχει διαρρεύσει ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις ημέρες που θα έχει παιχνίδι η ΑΕΚ, θα υπάρχει ένας ακόμα ρεπόρτερ στην εκπομπή, προφανώς «κιτρινόμαυρων» αποχρώσεων.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς