22.8 C
Athens

Σπαντάου – Βουλιαγμένη 14-13: Λύγισε και στο Βερολίνο ο ΝΟΒ, δυσκόλεψε η πρόκριση

Η πρόκριση στην επόμενη φάση του LEN Champions League δυσκόλεψε αφάνταστα για τη Βουλιαγμένη, η οποία ηττήθηκε για τρίτη φορά σε ισάριθμα ματς. Ο ΝΟΒ δεν μπόρεσε να πανηγυρίσει στη Γερμανία την πρώτη φετινή ευρωπαϊκή του νίκη και ηττήθηκε καθαρά με 14-13 από τη Σπαντάου του Σάκη Κεχαγιά.

Οι Γερμανοί ήταν ανώτεροι στα πρώτα 16′ (9-6) με την ελληνική ομάδα να τρέχει ένα γρήγορο 0-3 στην τρίτη περίοδο και να μετατρέπει σε ντέρμπι τον αγώνα.

Η Σπαντάου κρατούσε ένα οριακό προβάδισμα και 4′ πριν τη λήξη του αγώνα βρέθηκε στο 13-11 με γκολ του Σεντλμάγερ. Με γκολ του Χαλυβόπουλου και του Καλογερόπουλου στα 61″ πριν τη λήξη στον παραπάνω, ο ΝΟΒ ισοφάρισε αλλά ο Έιμπραμσον βρήκε δίχτυα και χάρισε τη νίκη στους Γερμανούς.

ΣΠΑΝΤΑΟΥ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 14-13

ΤΑ ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 4-2, 5-4, 1-3, 4-4

ΣΠΑΝΤΑΟΥ (Σάκης Κεχαγιάς): Μπάκσα, Γκμπανταμάσι, Πριοτεάσα, Τσουκ 2, Τκατς 1, Τσίρου 1, Στρέλετσκι 2, Τομάσοβιτς, Σταμ, Σεντλμάγερ 3, Εϊμπραμσον 4, Μπανίτσεβιτς 1, Σπάικερ

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς): Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 2, Σπάχιτς 1, Καλογερόπουλος 1, Αλμύρας, Ούμποβιτς 3, Παπασηφάκης, Γούντχεντ 1, Καστρινάκης 1, Καπότσης 1, Κουρούβανης 1, Χατζής 2, Ανδρεάδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς