17 C
Athens

Ολυμπιακός – Σάσαρι 38-29: Τελείωσε τη δουλειά που ξεκίνησε στη Σαρδηνία και σφράγισε την ευρωπαϊκή πρόκριση

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν εντυπωσιακή εμφάνιση και με δεύτερη νίκη στην Ηλιούπολη απέναντι στην Κυπελλούχο Ιταλίας Σάσαρι, προκρίθηκαν στον επόμενο γύρο του EHF European Cup

Ο Ολυμπιακός τελείωσε τη δουλειά στο κλειστό της Ηλιούπολης και πανηγυρίζει την πρόκριση στη φάση των «32» του EHF European Cup! Οι Κυπελλούχοι Ελλάδας μετά τη νίκη στη Σαρδηνία, ζευγάρωσαν τα θετικά αποτελέσματα απέναντι στη Σάσαρι (38-29) και πέρασαν στον επόμενο γύρο (ο αντίπαλος θα προκύψει μέσω κλήρωσης).

Ο Σάββας σημείωσε επτά τέρματα σε οχτώ προσπάθειες και έκανε ξανά τη διαφορά στην επίθεση της ομάδας του Νίκου Γραμματικού ενώ στα πέντε σταμάτησε ο Κάβτσιτς που έκανε την καλύτερή του εμφάνιση με τα ερυθρόλευκα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μοίρασε τον χρόνο αφού η ομάδα του δεν αντιμετώπισε προβλήματα σε κανένα σημείο του αγώνα και υπερασπίστηκε με άνεση το σκορ του πρώτου αγώνα.

Σημειώνεται πως όλοι βρήκαν δίχτυα πλην των δύο τερματοφυλάκων (Παπαντωνόπουλος και Κοτανίδης είχαν 12 επεμβάσεις σε 41 σουτ) και του Κανδύλα.

Για τη Σάσαρι πέτυχε 11 γκολ σε 21 σουτ (!) ο Κρίστιαν Μανοΐλοβιτς.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΣΑΣΑΡΙ 38-29

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Νίκος Γραμματικός): Σάββας 7, Κάβτσιτς 5, Βίντα 4, Τζίμπουλας 4, Τζηράς 3, Μοντόρο 3, Μιχαηλίδης 3, Καραμπουρνιώτης 2, Σλίσκοβιτς 2, Δομπρής 2, Τσιγαρίδας 1, Πασσιάς 1, Σλαβούλιτσα 1, Κανδύλας, Παπαντωνόπουλος, Κοτανίδης

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς