24.3 C
Athens

Καμίνσκι: Είμαι έτοιμος για τον Μιλουτίνοφ, θα είναι ενδιαφέρουσα μονομαχία

Αποφασισμένος να τα δώσει όλα για να κοντράρει τον Νίκολα Μιλουτίνοφ είναι ο Φρανκ Καμίνσκι, με τον σέντερ της Παρτιζάν να κάνει λόγο για μια ενδιαφέρουσα μονομαχία και να τονίζει πως χρειάζεται συγκέντρωση και αποφασιστικότητα για τη νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό.

«Είμαι έτοιμος. Είναι πολύ καλός παίκτης, παίζει καιρό στην Ευρώπη, είναι μεγάλος, δυνατός… Θα είναι πρόκληση για εμάς, αλλά έχουμε τρεις καλούς σέντερ και μπορούμε να τον δυσκολέψουμε. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα μονομαχία. Δεν πρέπει να κοιτάξουμε πίσω, είναι δύσκολο να ξεχάσουμε την ήττα από την Μπάρτσα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε. Θα φτιάξουμε αυτά που δεν κάναμε καλά απέναντι στην Μπαρτσελόνα και θα επικεντρωθούμε στον Ολυμπιακό, για να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι

Πρέπει να πάρουμε το καλύτερο από το ματς με την Μπαρτσελόνα και να προχωρήσουμε. Είμαστε συγκεντρωμένοι στον Ολυμπιακό, αυτό είναι ένα μεγάλο παιχνίδι για εμάς, πρέπει να συγκεντρωθούμε, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι», ανέφερε ενόψει του αγώνα με τους Ερυθρόλευκους στο ΣΕΦ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς