27.7 C
Athens

Η ΑΕΚ προτρέπει τους οπαδούς της να πάνε μεμονωμένα στην Τρίπολη μετά την απαγόρευση για οργανωμένη μετακίνηση

Τους οπαδούς της να ταξιδέψουν μεμονωμένα για την Τρίπολη προτρέπει με ανακοίνωση της η ΑΕΚ, μετά την απαγόρευση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού, Γιάννη Βρούτση, για οργανωμένη μετακίνηση.

Η Ένωση πήρε εισιτήρια από τον Αστέρα για το εκτός έδρας ματς της Κυριακής (22/10), αφού οι Αρκάδες αποφάσισαν φέτος να διαθέσουν εισιτήρια σε όλες τις «μεγάλες» ομάδες.

Βέβαια η οργανωμένη μετακίνηση απαγορεύτηκε, αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα για την ΠΑΕ ΑΕΚ, που με ανακοίνωση της συμβουλεύει τον κόσμο της ομάδας για τον ασφαλή τρόπο να βρεθεί στις κερκίδες παρά το επίσημο «στοπ».

Αναλυτικά:

«Με απόφαση του αναπληρωτή υπουργού Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού κ. Ιωάννη Βρούτση, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλοξενούμενων φιλάθλων για για την αναμέτρηση της ομάδας μας με τον Αστέρα στην Τρίπολη, την προσεχή Κυριακή (22/10). Ως εκ τούτου, εφιστούμε την προσοχή στους φίλους της ΑΕΚ που θα έχουν εισιτήρια και θα ταξιδέψουν στην Τρίπολη για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, να αποφύγουν την οργανωμένη και να προτιμήσουν τη μεμονωμένη μετακίνηση, καθώς δεν θα σταθεί δυνατό να προσεγγίσουν την πόλη».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς