18.5 C
Athens

Άρχισαν οι συζητήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπρινιόλι για νέο συμβόλαιο

Σε συζητήσεις για την ανανέωση της συνεργασίας τους βρίσκονται Παναθηναϊκός και Αλμπέρτο Μπρινιόλι.

Οι δύο πλευρές ξεκίνησαν τις συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα με σκοπό να συνεχίσουν μαζί και μετά το καλοκαίρι του 2024 όπου λήγει το υπάρχον συμβόλαιο του Ιταλού γκολκίπερ. Η ανανέωση του Μπρινιόλι αποτελεί προτεραιότητα για τους Πράσινους καθώς είναι βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια.

Το τριφύλλι δεν είχε σκοπό να καθυστερήσει περισσότερο την όλη υπόθεση, μιας και ο 32χρονος τερματοφύλακας έχει το δικαίωμα από τις αρχές του νέου χρόνου (1 Ιανουαρίου) να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θέλει για το επόμενο καλοκαίρι.

Η ιστορία όπως όλα δείχνουν δεν θα φτάσει έως εκεί, αφού πέρα από τη διάθεση του Παναθηναϊκού υπάρχει και αυτή του Μπρινιόλι που είναι ικανοποιημένος από το τριφύλλι και την καριέρα του στην Ελλάδα.

Το καλό κλίμα και η διάθεση των δύο πλευρών δείχνουν πως σύντομα θα υπάρξει συμφωνία, με τον Μπρινιόλι να βλέπει τις απολαβές του να αυξάνονται ως επιβράβευση για την εξαιρετική του παρουσία.

O 32χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε από τους Πράσινους τον Σεπτέμβριο του 2021 και μετράει μέχρι σήμερα 78 συμμετοχές με τη φανέλα της ομάδας, έχοντας κρατήσει το μηδέν σε 45 από αυτές.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς