19.1 C
Athens

Ο Γουίλμπεκιν αποκάλυψε τον λόγο της διαμάχης με τον Σλούκα

Το σήμα της Φενέρ φαίνεται πως ήταν η αφορμή για την ένταση που δημιουργήθηκε στο γήπεδο ανάμεσα σε Γουίλμπεκιν και Σλούκα

Τον λόγο πίσω από την ένταση ανάμεσα στον ίδιον και τον Κώστα Σλούκα αποκάλυψε σε δηλώσεις του ο Σκότι Γουίλμπεκιν.

Η Φενέρμπαχτσε είχε μια εύκολη βραδιά και έκανε περίπατο κόντρα στον Παναθηναϊκό, όμως στο τέλος του αγώνα προκλήθηκε ένταση από το πουθενά.

Συγκεκριμένα, δημιουργήθηκε μεγάλη σύρραξη στην οποία πρωταγωνίστησαν ο Σκότι Γουίλμπεκιν και ο Κώστας Σλούκας, με τον αρχηγό του τριφυλλιού να αποδοκιμάζεται έντονα και να ανοίγει… διάλογο με την εξέδρα η οποία τον έχει μετατρέψει σε εχθρό.

Ο Σλούκας αποχώρησε φανερά ενοχλημένος και δεν το έκρυψε στον δρόμο για τα αποδυτήρια.

Όπως αποκάλυψε ο Γουίλμπεκιν, ο λόγος ήταν η απόφαση των παικτών του τριφυλλιού να κάνουν «ζντο» πάνω από το σήμα της Φενέρμπαχτσε.

Αναλυτικά:

«Προσπάθησαν να μαζευτούν και να κάνουν ζντο στο κέντρο του γηπέδου, πάνω από το logo της ομάδας μας και σκέφτηκα ότι δεν μπορεί αυτό να είναι αλήθεια.

Αυτό που λέω πάντα – και το πιστεύω – είναι ότι η ομάδα μας πρέπει πάντα να πηγαίνει στο κέντρο. Το κάνει έπειτα από κάθε παιχνίδι. Πρέπει να πάμε στο κέντρο του γηπέδου, να ενώσουμε τα χέρια μας και να κάνουμε το ζντο. Οι αντίπαλοί μας μπορούν να πάνε οπουδήποτε αλλού στο γήπεδο».

Θυμηθείτε την ένταση ανάμεσα στους δύο παίκτες:

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς