23.3 C
Athens

K21 Πορτογαλία – Ελλάδα 2-0: Δεν τα κατάφερε κόντρα στην πρωτοπόρο, δυσκολεύει η πρόκριση

Η Ελλάδα είχε δύσκολο έργο κόντρα στην πρωτοπόρο του ομίλου Πορτογαλία, πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με 2-0.

Οι Πορτογάλοι είναι κυρίαρχοι στον όμιλο της εθνικής μας, αφού με τη σημερινή νίκη έκαναν το 4/4 στην προκριματική φάση του Euro K-21. Το σκορ άνοιξε στο 26′ ο Ροντρίγκο Γκόμες, ενώ στη συνέχεια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έμεινε μέσα στο παιχνίδι χάρη κυρίως στον Τζολάκη που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι και την αστοχία των Πορτογάλων που είχαν και δοκάρι.

Τελικά το δεύτερο τέρμα ήρθε για την Πορτογαλία με τον Φρανσίσκο Κονσεϊσά στο 74′. Πλέον τα πράγματα δυσκολεύουν για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που υποχώρησε στην 4η θέση με 5 βαθμούς.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Σοάρες, Γκόμες, Τ. Αραούζο, Βέιγκα, Ροντρίγκες (46′ Μπούτα), Μάρκες (63′ Μ. Φερνάντες), Σόουζα, Μπερνάρντο, Κονσεϊσάο (79′ Ε. Αραούζο), Σίλβα (63′ Τομάς), Φορμπς (46′ Μοράις)

ΕΛΛΑΔΑ: Τζολάκης, Τουρκοχωρίτης (46′ Κοσίδης), Κωνσταντόπουλος, Κωστής, Κίτσος, Ζουγλής (61′ Δαρέλας), Μεταξάς (61′ Καραμπέρης), Κουρφαλίδης, Κρυπαράκος, Σουρλής (84′ Μπελεβώνης), Κούτσιας (61′ Νιάρχος)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ:

  1. Πορτογαλία 12 βαθμούς
  2. Κροατία 7
  3. Νησιά Φερόε 7
  4. Ελλάδα 5
  5. Λευκορωσία 3
  6. Ανδόρα 3
ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς