19.8 C
Athens

Παρελθόν από τη Μάιντς ο Ελ Γκάζι εξαιτίας τοποθέτησης του υπέρ της Παλαιστίνης

Λιγότερο από έναν μήνα διήρκησε η θητεία του Ανουάρ Ελ Γκάζι στη Μάιντς, με τον γερμανικό σύλλογο να ανακοινώνει σήμερα τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών.

Ο λόγος ήταν μια ανάρτηση του ποδοσφαιριστή στα social media, με την οποία τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνης.

«Αυτό δεν είναι πόλεμος. Όταν η μία πλευρά κόβει το νερό, το φαγητό, το ηλεκτρικό στην άλλη τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά έχει πυρηνικά όπλα, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά χρηματοδοτείται με δισεκατομμύρια δολάρια, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν η μια πλευρά χρησιμοποιεί εικόνες τεχνητής νοημοσύνης για να διασπείρει παραπληροφόρηση για μια άλλη, τότε δεν είναι πόλεμος. Όταν τα social media λογοκρίνουν το περιεχόμενο της μιας πλευράς και όχι της άλλης, τότε δεν είναι πόλεμος. Δεν είναι διαμάχη και δεν είναι πόλεμος. Αυτό είναι γενοκτονία και μαζική καταστροφή και μαρτυρούμε να συμβαίνουν ζωντανά. Από τον ποταμό μέχρι τη θάλασσα, η Παλαιστίνη θα ελευθερωθεί», έγραψε χαρακτηριστικά ο Ελ Γκάζι.

Ο ποδοσφαιριστής ανακοινώθηκε από τη Μάιντς στις 22 Σεπτεμβρίου, με τη συνεργασία των δύο πλευρών να ολοκληρώνεται σήμερα (17/10) κι επίσημα.

Ο 28χρονος εξτρέμ πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 3 παιχνίδια με τη γερμανική ομάδα, έχοντας μία ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς