22.4 C
Athens

ΠΑΟ: Αποκαλύψεις Αταμάν για τις περιπτώσεις Πάντερ και Μίροτιτς, αλλά και το «παράθυρο» του NBA

Ο προπονητής των Πρασίνων μίλησε ευθέως για τις μεταγραφικές περιπτώσεις που δεν προχώρησαν το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό, εξηγώντας τις δυσκολίες που υπήρχαν λόγω της κάκιστης περσινής σεζόν της ομάδας

Αρκετά κι ενδιαφέροντα ήταν τα όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν στην αποκαλυπτική συνέντευξη του στο τουρκικό “Ntv Spor”, με τον νέο τεχνικό του Παναθηναϊκού να ξετυλίγει το κουβάρι των μεταγραφικών υποθέσεων που δεν προχώρησαν το καλοκαίρι για το τριφύλλι.

Ο Τούρκος προπονητής εξήγησε τους λόγους που δεν προχώρησαν οι περιπτώσεις των Κέβιν Πάντερ και Νίκολα Μίροτιτς για τους Πράσινους, που όπως είπε είχε πιο ψηλά απ’ όλους στη μεταγραφική του λίστα τους δύο παραπάνω παίκτες, οι οποίοι τελικά κατέληξαν σε παραμονή στην Παρτιζάν ο ένας και μεταγραφή στην Αρμάνι ο άλλος.

Παράλληλα, αναφέρθηκε και στο ανοιχτό παράθυρο που έχει αφήσει η ομάδα του από την αγορά του NBA, αναζητώντας έναν σκόρερ πρώτης γραμμής.

“Ο Κέβιν Πάντερ και ο Νίκολα Μίροτιτς ήταν στην κορυφή της λίστας μας, αλλά δεν έγιναν οι μεταγραφές. Δεν είναι εύκολο να κάνεις τόσο φανταχτερές μεταγραφές στον Παναθηναϊκό, που ήταν στη 17η θέση την προηγούμενη σεζόν. Γι αυτόν τον λόγο, εντάξαμε στο δυναμικό της ομάδας το 60% με 70% αυτών που θέλαμε” είπε αρχικά και πρόσθεσε αναφορικά με την επόμενη κίνηση του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι:

“Εξακολουθούμε να δραστηριοποιούμαστε στην αγορά. Αν βρούμε έναν καλό σκόρερ, θα τον αξιολογήσουμε. Η μεταγραφή του Σβιάτοσλαβ Μίχαϊλιουκ συζητήθηκε πολύ στην αρχή της σεζόν, αλλά ο παίκτης υπέγραψε με τους Μπόστον Σέλτικς. Παρακολουθούμε το ΝΒΑ αυτή την στιγμή”.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς