17.3 C
Athens

Αιχμές Αταμάν για τον διάδοχό του στην Εφές: «Με ενόχλησε που φίλησε το χέρι του Ομπράντοβιτς»

Σαφέστατες αιχμές για τον διάδοχό του στον πάγκο της Αναντολού Εφές, Ερντέμ Τζαν, άφησε ο Εργκίν Αταμάν σε δηλώσεις του ενόψει της δοκιμασίας του Παναθηναϊκού στην Πόλη κόντρα στη Φενέρ.

Ο νέος τεχνικός των Πρασίνων μίλησε για αυτά που τον ενόχλησαν από τη στιγμή που ο Τζαν ανέλαβε τον πάγκο της πρώην του ομάδας, τονίζοντας πως περισσότερο από όλα τον ενόχλησε το γεγονός ότι φίλησε το χέρι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στο φιλικό της Εφές με τη Φενέρ για το τουρνουά “Π. Γιαννακόπουλος”.

Συγκεκριμένα δήλωσε:

«Ο Ερντέμ Τσαν είναι ένας νέος προπονητής. Μπορεί να γίνει πολύ επιτυχημένος. Θα ήταν όμως καλύτερα, αν ήταν λίγο πιο προσεκτικός με τα λόγια του. Καταλαβαίνω πως αυτό που είπε ήταν πάνω στην ένταση της στιγμής. Κάποιες φορές “συλλαμβανόμαστε” να λέμε κάτι. Αυτό έγινε και μ’ εκείνον. Μετά με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι έγινε παρεξήγηση. Του είπα να κοιτάει τη δουλειά του, αλλά να ξέρει πως είναι σε έναν εκ των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια καυτηρίασε την κίνηση του Τσαν στο «Παύλος Γιαννακόπουλος» να φιλήσει το χέρι του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, του οποίου υπήρξε επί σειρά ετών βοηθός στη Φενέρμπαχτσε.

«Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο ήταν όταν φίλησε το χέρι του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Ως άνθρωπος που έχει περάσει από την Αναντολού Εφές, εξεπλάγην. Φυσικά υπάρχει απόλυτος σεβασμός. Τον ίδιο σεβασμό έχω για τον Αϊντίν Ερς (σ.σ. πρώην προπονητής της Εφές Πίλσεν και της Φενέρμπαχτσε), αλλά δεν θα φιλούσα το χέρι του μπροστά σε κόσμο. Θα τον αγκάλιαζα φυσικά. Ο Ερντέμ Τζαν είναι ένας αξιοσέβαστος προπονητής, αλλά μπορώ να πω ότι αυτό με ενόχλησε, γιατί πάνω απ όλα υπάρχει ανταγωνισμός».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς