21.5 C
Athens

Επιστρέφει στην καθημερινότητα του Άρη ο Μανού Γκαρθία

Επιστροφή σε γνώριμα λημέρια για τον Μανού Γκαρθία. O Ισπανός επιτελικός μέσος του Άρη επέστρεψε στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη μετά το πρόγραμμα αποθεραπείας που ακολούθησε στη χώρα του και πλέον μετρά αντίστροφα για την επανένταξη του σε πρόγραμμα προπονήσεων με τους Κίτρινους.

Ο Γκαρθία, ο οποίος υπέστη ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στα μέσα της περσινής σεζόν, είναι ήδη καλύτερα και έχει πατήσει χορτάρι, ωστόσο τα πάντα αναφορικά με το επίπεδο ετοιμότητας του και το πότε θα μπορέσει να μπει ξανά σε πρόγραμμα προπονήσεων στο Νέο Ρύσιο, θα εξαρτηθούν από τις νέες εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες από το ιατρικό επιτελείο των Θεσσαλονικέων.

Το αρχικό πλάνο είναι να ξεκινήσει ατομικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης από την επόμενη εβδομάδα ώστε να φανεί σε τι επίπεδο φυσικής κατάστασης βρίσκεται το σώμα του και στο πιο θετικό σενάριο να ενσωματωθεί στα πλάνα του Άκη Μάντζιου από τα μέσα Νοεμβρίου.

Στόχος δικός του αλλά και της ομάδας του να προλάβει να πάρει μερικά λεπτά συμμετοχής πριν τη χειμερινή διακοπή στη Super League, με φόντο την επιστροφή του στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα και στο 100% των δυνατοτήτων του από το ξεκίνημα του νέου έτους.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς