16.4 C
Athens

Μεσίνα: Εξαιρετικά υψηλό το κίνητρο απέναντι στον φιναλίστ της EuroLeague

Δύο απουσίες για την Αρμάνι ενόψει Ολυμπιακού, με τον Έτορε Μεσίνα να ζητά από τους παίκτες του συγκέντρωση για 40' απέναντι στον φιναλίστ της EuroLeague

Τις δυσκολίες που κρύβει η αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό επεσήμανε ο Έτορε Μεσίνα. Ο κόουτς της Αρμάνι Μιλάνο ενόψει της μάχης των δύο ομάδων στην Ιταλία (17/10, 21:45) υποστήριξε πως χρειάζεται τεράστια συγκέντρωση και υπάρχει μεγάλο κίνητρο απέναντι στον φιναλίστ της EuroLeague.

«Παίζουμε απέναντι στον φιναλίστ της Ευρώπης, οπότε το κίνητρο είναι εξαιρετικά υψηλό επειδή όλοι θα θέλουμε να δείξουμε ότι βρισκόμαστε σε αυτό το επίπεδο. Για εμάς θα είναι πολύ σημαντικό να έχουμε τη συγκέντρωσή μας για 40′ ειδικά στην άμυνα, να μαζέψουμε τα ριμπάουντ και να κυκλοφορήσουμε με ακρίβεια την μπάλα στην επίθεση απέναντι σε μια άμυνα πολύ επιθετική. Ο στόχος μας είναι να συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να κάνουμε ένα βήμα τη φορά για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε να είμαστε. Θα είναι επίσης σημαντική μέρα γιατί θέλουμε να τιμήσουμε τον Κάιλ Χάινς για την εκπληκτική καριέρα του», υποστήριξε ο Ιταλός προπονητής που υπολογίζει στον Ντέβον Χολ αλλά όχι στους τραυματίες Μπίλι Μπάρον και Μάοντο Λο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς