23.2 C
Athens

Κρίσιμη εβδομάδα για Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία στην ΑΕΚ

Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε σχετικά με την κατάσταση των τραυματιών στην ΑΕΚ, με τη μεγαλύτερη αγωνία να επικεντρώνεται στα πρόσωπα των Στίβεν Τσούμπερ και Λιβάι Γκαρσία.

Ο Ελβετός έχασε τα δύο τελευταία ματς της Ένωσης πριν τη διακοπή κόντρα σε Άγιαξ και Παναιτωλικό εξαιτίας ενοχλήσεων και θέλει να επιστρέψει στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να είναι έτοιμος για το εκτός έδρας ματς που ακολουθεί με τον Αστέρα Τρίπολης (22/10).

Δυσκολότερα είναι τα πράγματα για τον Λιβάι Γκαρσία που αντιμετωπίζει δεύτερο πρόβλημα τραυματισμού νωρίς μέσα στη σεζόν. Η κατάσταση του επιθετικού της Ένωσης θα επανεξεταστεί και η επιστροφή του στην αγωνιστική δράση θα έρθει μόνο όταν ξεπεράσει 100% το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Έτσι, η συμμετοχή του αρχικά στο ματς με τον Αστέρα είναι πολύ δύσκολη, ενώ αμφίβολος θεωρείται και για τα επόμενα δύο κρίσιμα ματς κόντρα σε Μαρσέιγ για το Europa League και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα.

Τέλος, ο Κάλενς που δεν αγωνίστηκε στο παιχνίδι της εθνικής Περού κόντρα στη Χιλή φαίνεται πως είναι καλύτερα, καθώς τα ρεπορτάζ στη χώρα του αναφέρουν πως θα δώσει κανονικά το «παρών» στο ματς με την Αργεντινή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς