32.2 C
Athens

Τα μωρά του Δώνη αξίζουν 60.000 θεατές, έστω και εάν δεν τα «αξίζει» ο Αλαφούζος!

Ο Γιώργος Σπανουδάκης γράφει για την «υποχρέωση» του κόσμου κόντρα στην αντιπάθεια που έχει για τη διοίκηση του Παναθηναϊκού

Ημέρες Τσάμπιονς Λιγκ θα ζήσει ο Παναθηναϊκός τα επόμενα 24ωρα, αφού η «τρέλα» του κόσμου να δει από κοντά τα μωρά του Δώνη φτάνει στα επίπεδα εκείνων των αλησμόνητων αγώνων.
Η αλήθεια είναι ότι η «υγεία» που βγάζουν τα… μωρά του Δώνη σε συνδυασμό φυσικά με το εντυπωσιακό 3Χ3 και μάλιστα σε δύο παραδοσιακά δύσκολες έδρες (Ξάνθη, Λάρισα), άλλαξε άρδην την σκέψη χιλιάδων φίλων του «τριφυλλιού», που είχαν αποφασίσει να αφήσουν εκτός «εγκεφαλικής ατζέντας» την ποδοσφαιρική ομάδα!

Έτσι εκεί που λέγαμε και γράφαμε ότι οι αγώνες του Παναθηναϊκού φέτος θα διεξάγονταν μεταξύ συγγενών και ολίγων φίλων, η ΠΑΕ λογικά θα υποχρεωθεί να ανοίξει και τα άνω διαζώματα του ΟΑΚΑ.
Δεν ξέρω εάν το έχουν προβλέψει και εάν το… επιθυμούν (αυτούς για όλα τους έχω ικανούς), αλλά η «παρέα» που έχει δημιουργήσει ο Δώνης αξίζει τουλάχιστον δύο sold out στα επόμενα εντός έδρας ματς με Λεβαδειακό και ΠΑΣ Γιάννινα.

Η «υγεία» που βγάζει η ομάδα, πρέπει να χειροκροτηθεί και να επικροτηθεί απ’ όλους. Από τους «αιώνια πιστούς» που πηγαίνουν τα τελευταία δύσκολα χρόνια στο γήπεδο, από τους γκρινιάρηδες που δικαίως έχουν παράπονα για την πτώση του Παναθηναϊκού και πάνω απ’ όλα από τους… τρελαμένους με τα πεπραγμένα της διοίκησης Αλαφούζου που θα ήθελαν να τα σπάσουν όλα! Όλοι δίπλα στην ομάδα και όπου βγει…
Είμαι βέβαιος ότι η διοίκηση Αλαφούζου βρίσκεται σ’ ένα συναισθηματικό πανικό. Οι άνθρωποι προσπάθησαν να διαλύσουν τον Παναθηναϊκό, τον εξευτέλισαν με τα περσινά τους καμώματα, τον έβαλαν σε καθεστώς τιμωρίας και περίμεναν φέτος να τον δουν να βουλιάζει στον βάλτο!

Έλα όμως που ο Δώνης και οι μικροί είχαν άλλα σχέδια…
Από την αρχή της σεζόν άκουσα και διάβασα από εκατοντάδες φίλους της ομάδας ότι δεν θα πάνε στο γήπεδο, όχι τόσο για το… ρόστερ, αλλά γιατί δεν ήθελαν να δώσουν ούτε σεντς στον Αλαφούζο και την δική του παρεούλα!

Πλέον νομίζω ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού πρέπει να ακολουθήσουν το παράδειγμα του Δώνη, του Μπουζούκη, του Εμμανουηλίδη και των υπόλοιπων «ρούκις». Να χαρούν την ομάδα, να απολαύσουν τις στιγμές και να αδιαφορήσουν για αυτούς τους «κυρίους».
Έστω και εάν τα εισιτήρια θα πάνε στις δικές τους τσέπες, για να πληρωθούν (λογικά…) δικά τους λάθη και όχι στις τσέπες των μικρών.
Ο κόσμος οφείλει να γεμίσει το ΟΑΚΑ, υποχρεώνοντας αυτή την ανεκδιήγητη ΠΑΕ να «τυπώσει» 60.000 εισιτήρια!!!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς