19.7 C
Athens

Κούμαν: Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι, η Ελλάδα νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε

Επικίνδυνο χαρακτήρισε το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα ο Ρόναλντ Κούμαν.

Ελλάδα και Ολλανδία ετοιμάζονται για μια μεγάλη μάχη που θα κρίνει τη δεύτερη θέση και την πρόκριση στο Euro από την προκριματική φάση, με τον Κούμαν στη συνέντευξη Τύπου να αναφέρει μεταξύ άλλων πως η εθνική μας νιώθει ότι έχει μπροστά της μια ευκαιρία που δεν την περίμενε.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι ένα επικίνδυνο παιχνίδι. Η Ελλάδα ξαφνικά νιώθει ότι έχει μια ευκαιρία που δεν περίμενε. Πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας και υπάρχει εμπιστοσύνη. Πρέπει να πάρουμε και τα θετικά από το ματς απέναντι στη Γαλλία.

Πρέπει να παίξουμε για να νικήσουμε γιατί αν το κάνουμε αυτό, θα έχουμε κάνει ένα μεγάλο βήμα. Δεν είναι απλά ένα κανονικό παιχνίδι της φάσης των ομίλων. Τόσο για την Ελλάδα, όσο και για την Ολλανδία το αποτέλεσμα είναι τρομερά σημαντικό».

Για την OPAP Arena: «Οι παίκτες μου έχουν αγωνιστεί ήδη σε αγώνες με παρόμοια ατμόσφαιρα. Αλλά σαν ομάδα πρέπει να είμαστε έξυπνοι. Θα κάνουν ό,τι μπορούν για να πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν. Πρέπει να μείνουμε μαζί, να είμαστε έξυπνοι, να έχουμε ηρεμία και την κατοχή της μπάλας. Αυτό είναι το σημαντικό».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς