21.2 C
Athens

K17 ΑΕΚ – Ολυμπιακός 0-3: Εμφατικό βήμα πρόκρισης για τους Ερυθρόλευκους

Οι Έφηβοι του Ολυμπιακού πέρασαν με εμφατικό τρόπο από την έδρα της ΑΕΚ (0-3) και έκαναν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό της 1ης φάσης του πρωταθλήματος Super League Κ17.

Οι Ερυθρόλευκοι επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους και προηγήθηκαν μόλις στο 2′, με τον Μιχαηλίδη να πλασάρει στην κίνηση μετά από σέντρα του Κτενά.

Ο Ολυμπιακός δεν σταμάτησε εκεί και έφτασε και γρήγορα σε δεύτερο τέρμα με πανέμορφο σουτ του Φράγκου στο 23′ που κατέληξε στο παραθυράκι της εστίας.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Φίλης στο 54ο λεπτό για το τελικό 0-3 που δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης στους Ερυθρόλευκους. Επόμενη αναμέτρηση για τους Έφηβους του Ολυμπιακού είναι και πάλι με την ΑΕΚ, την οποία υποδέχονται στη ρεβάνς των αγώνων μπαράζ.

ΑΕΚ (Π. Τασουνίδης): Παπαβασιλείου, Κολυφέτης (67′ Λεοντής) Τσαραμανίδης, Μαρκόπουλος (46′ Κουτσουδάκης) Ντάνι, Παναγιωτόπουλος, Αβράσογλου, Δασκαλόπουλος (60′ Ψυχογιός) Κολοκοτρώνης (67′ Γριτσίπης) Ζούλιας (60′ Παπαδημητρίου).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Δ. Μαυρογενίδης): Γεωργακόπουλος, Σκουρόπουλος, Φράγκος, Καρκατσάλης, Σουλανιάκου, Φίλης, Κτενάς (73′ Γιωτόπουλος), Λάνα (73′ Φλούδας), Τζάμαλης (37′ Μπιμπίκας), Μιχαηλίδης (60′ Καρακώστας), Βασιλακόπουλος (73′ Πετρίδης).

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς