24.3 C
Athens

Σοβαρό πλήγμα με Ντόρσεϊ στη Φενέρ: Κάταγμα στο δεξί πόδι και πολύμηνη απουσία

Σοκ στη Φενέρμπαχτσε με τον τραυματισμό του Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Δημήτρης Ιτούδης χάνει για μεγάλο χρονικό διάστημα τον ομογενή γκαρντ με το εντυπωσιακό ξεκίνημα στη φετινή EuroLeague

Ένα ακόμα πρόβλημα προστέθηκε στα ήδη υπάρχοντα του Δημήτρη Ιτούδη στη Φενέρμπαχτσε και μάλιστα μετά τις ήττες από Καρσίγιακα και Βαλένθια.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ χτύπησε στην αναμέτρηση της Φοντέτα και σύμφωνα με την ενημέρωση του τούρκικου συλλόγου θα απουσιάσει μέχρι νεωτέρας χωρίς ωστόσο να έχουν γίνει γνωστές ακριβείς λεπτομέρειες για το διάστημα που θα λείψει από το παρκέ αλλά δεδομένα θα είναι αρκετά μεγάλο αν αναλογιστεί κανείς πως πρόκειται για κάταγμα στο δεξί πόδι.

Είναι αναμφίβολα ένα πολύ σοβαρό πλήγμα για τη Φενέρμπαχτσε καθώς ο 27χρονος ομογενής γκαρντ στα δύο πρώτα ματς της EuroLeague μέτρησε κατά μέσο όρο 16 πόντους (7/12 τρίποντα) και 3 ασίστ ανά 27:29 συμμετοχής.

Θυμίζουμε πως είναι ο δεύτερος σοβαρός τραυματισμός στη Φενέρ μετά από εκείνον του Ραούλ Νέτο που δεν πρόλαβε καν να ενσωματωθεί στην ομάδα καθώς υπέστη σοβαρό τραυματισμό με την εθνική Βραζιλίας στο Μουντομπάσκετ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς