19.7 C
Athens

Ο Ρονάλντο καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα επειδή αγκάλιασε και φίλησε Ιρανή ζωγράφο

Μπλεξίματα από το… πουθενά για τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα από το δικαστήριο του Ιράν.

Ούτε που να τον σκεφτόταν ο Πορτογάλος το τι θα συμβεί όταν αγκάλιαζε μια Ιρανή ζωγράφο για να την ευχαριστήσει για το δώρο που του έκανε.

Συγκεκριμένα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρέθηκε πριν λίγο στην Τεχεράνη για την αναμέτρηση της Αλ Νασρ με την Περσέπολις για το Champions League Ασίας.

Στο ξενοδοχείο της ομάδας τον επισκέφθηκε η γνωστή Ιρανή ζωγράφος, Φατιμέ Χαμινί, η οποία είναι ανάπηρη κατά 85% και ζωγραφίζει με το δεξί της πόδι. Το δώρο της ήταν δύο πίνακες με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ, ο οποίος για να την ευχαριστήσει την αγκάλιασε και τη φίλησε.

Η κίνηση αυτή ήταν που προκάλεσε αντιδράσεις, καθώς στο Ιράν θεωρείται ως μοιχεία όταν πρόκειται για μια ανύπαντρη γυναικά. Κάπως έτσι ο Ρονάλντο βρέθηκε κατηγορούμενος και όπως μεταδίδουν δημοσιεύματα καταδικάστηκε σε 99 μαστιγώματα, τα οποία θα δεχθεί αν βρεθεί ξανά στο Ιράν.

Σύμφωνα με τη Marca, η ποινή θα μπορούσε να συγχωρεθεί από τον δικαστή αν οι πράξεις δεν είναι αξιόποινες ή αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο δείξει μεταμέλεια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς