26.1 C
Athens

ΠΑΟΚ: Ατιμώρητο πέρασε το εμετικό σύνθημα για τη σύζυγο του Γιάννη Ιωαννίδη

Για υβριστικά συνθήματα, αλλά όχι για το εμετικό σύνθημα για τη σύζυγο του Γιάννη Ιωαννίδη τιμωρήθηκε με πρόστιμο ο ΠΑΟΚ.

Η αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Προμηθέα αμαυρώθηκε από το σύνθημα κατά της γυναίκας του Γιάννη Ιωαννίδη, Γιούλας. Μάλιστα αυτό έγινε λίγη ώρα αργότερα από τη στιγμή που είχε κρατηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του «Ξανθού» του ελληνικού μπάσκετ που έφυγε από τη ζωή.

Ωστόσο το περιστατικό αυτό δεν αναφέρθηκε στο φύλλο αγώνα από τους τρεις διαιτητές, τρεις διαιτητές Συμεωνίδη, Θεονά και Κατραχούρα και έτσι οι Ασπρόμαυροι τιμωρήθηκαν με πρόστιμο 500 ευρώ μόνο για υβριστικά συνθήματα.

Αναλυτικά:

«Επιβάλλεται στην ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ 2004 ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΑΟΚ 2004 ΚΑΕ) χρηματικό πρόστιμο ύψους 500,00 ευρώ, για υβριστικά συνθήματα τα οποία δεν έχουν αποδέκτες φυσικά πρόσωπα, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΤΡΩΝ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ (δ.τ. ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΕ), που διεξήχθη στις 7-10-2023».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς