24 C
Athens

Ολυμπιακός: Ξαφνικό πρόβλημα στην άμυνα ενόψει Παναθηναϊκού, ανεβάζει στροφές ο Φρέιρε

Τα προβλήματα παραμένουν στην αμυντική ζώνη για τον Ολυμπιακό, με τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ να ετοιμάζει πλάνο νίκης ενόψει Παναθηναϊκού ελλείψει των αρκετών διεθνών

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με απουσίες την προετοιμασία του για το ντέρμπι αιωνίων με τον Παναθηναϊκό, που έχει προγραμματιστεί για την επόμενη Κυριακή (22/10).

Οι Ερυθρόλευκοι δεν έχουν σταματήσει την σκληρή δουλειά στο Ρέντη και παρά τις αρκετές απουσίες των διεθνών ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ καταστρώνει ήδη σχέδιο νίκης για το μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στη Super League.

Το νέο πρόβλημα που προέκυψε για τους Πειραιώτες είναι στην άμυνα και αφορά τον Ανδρέα Ντόη, ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις στην προπόνηση της Πέμπτης και προληπτικά έμεινε εκτός από το μισό πρόγραμμα.

Ο νεαρός στόπερ θα υποβληθεί σήμερα στις απαραίτητες εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς του και να φανεί το επίπεδο ετοιμότητας του με φόντο το ντέρμπι με τους Πράσινους.

Σημειώνεται ότι ο Ρέτσος βρίσκεται στην αποστολή της εθνικής Ελλάδας για τα δύο παιχνίδια στα προκριματικά του Euro 2024 και πιθανότατα θα ξεκινήσει βασικός, τη στιγμή που ο Φρέιρε έχει ανεβάσει στροφές και δηλώνει “παρών” για το παιχνίδι της επόμενης Κυριακής στο Φάληρο.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς