24 C
Athens

Μαυροπάνος: Θα τα δώσουμε όλα, να κάνουμε το 3/3 για να πάμε στο Euro

Ο Ντίνος Μαυροπάνος έχει εστιάσει στην αναμέτρηση της εθνικής απέναντι στην Ιρλανδία και αποφεύγει να σκέφτεται από τώρα τον πιθανό «τελικό» πρόκρισης στα τελικά του Euro απέναντι στην Ολλανδία.

Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός τόνισε πως η γαλανόλευκη έχει δουλέψει πολύ στις στατικές φάσεις καθώς άπαντες γνωρίζουν τη δυναμική των Ιρλανδών σε αυτόν τον τομέα.

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου:

Θέλετε το τρία στα τρία για να περάσετε στην επόμενη φάση, αυτό σας δημιουργεί μεγαλύτερο άγχος;

«Ξέρουμε πως μένουν τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο όμιλος. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Θέλουμε να πάρουμε πρώτα εδώ το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και στη συνέχεια να δούμε τι θα μπορέσουμε να κάνουμε στα δύο ματς που απομένουν».

Για το αν έχουν δουλέψει στις στατικές φάσεις λόγω της ικανότητας των Ιρλανδών στο ψηλό παιχνίδι;

«Ναι γενικότερα ξέρουμε πως ένα από τα δυνατά στοιχεία του αντιπάλου είναι οι στατικές φάσεις. Έχουμε δουλέψει αρκετά με τον προπονητή μας. Και μας έχει ενημερώσει για το τι πρέπει να κάνουμε».

Για την πρόκριση και πόσο κοντά είναι;

«Από την αρχή αυτών των παιχνιδιών είχαμε θέσει ως στόχο την πρόκριση μας. Πρέπει να κερδίσουμε αύριο και όλα γίνονται στο ποδόσφαιρο στα ματς που απομένουν. Ακόμα και αν δεν κερδίσουμε αύριο, έχουμε δύο ακόμη ματς που θα πρέπει να τα κερδίσουμε».

Είσαι σε εξαιρετική κατάσταση, κατάφερες να σκοράρεις δύο γκολ στο περασμένο ματς, θα σκοράρεις και αύριο;

«Δεν το ξέρω αυτό. Το σημαντικότερο είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα».

Έχεις παρακολουθήσει τον Φέργκιουσον από τότε που άλλαξες ομάδα;

«Έχω παρακολουθήσει τους αντιπάλους μας. Όπως και αυτοί. Ξέρουμε τόσο τον Φέργκιουσον όσο και τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές της Ιρλανδίας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς